Bursaspor, Yavuz Koç'la İlgilenmiyoruz

Bursaspor, Spor Toto 2. Lig beyaz grup takımlarından Çamlıdere Şekerspor Kulübü oyuncusu Yavuz Koç transferinin gündeme gelmediğini açıkladı.

Çamlıdere Şekerspor Kulübü, "Oyuncumuzun geleceği açısından bu transferimizi acilen askıya almak durumunda kaldık." açıklamasına Bursaspor cephesinden tepki geldi.

Çamlıdere Şekerspor'dan Yavuz Koç'un transferiyle ilgili Bursaspor kulübü, resmi internet sitesinden yazılı açıklama yaptı. Yeşil - beyazlı yönetim, 'Yavuz Koç ile ilgili transfer görüşmesi yapılmadı' ifadesini kullandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yönetim Kurulumuz transfer çalışmalarını her zaman futbolun etik değerleri çerçevesinde yürütmektedir. Çamlıdere Şekerspor’un futbolcusu olan Yavuz Koç’un transfer edilmesi ile ilgili olarak, teknik heyetimiz tarafından Yönetim Kurulumuza herhangi bir rapor gelmediği gibi transfer görüşmesi de yapılmamıştır. Türk futbolunu en iyi şekilde temsil etmek için çalışan Kulübümüzün isminin bu tür haberlerin içinde yer almasını anlam veremediğimizi belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarız. "