Bucaspor’da Tek Hedef Spor Toto Süper Lig

PTT 1. Lig 2012-2013 sezonunun ilk haftasında deplasman Torku Konyaspor’u 2-0 yenen Bucaspor’da moraller yüksek.

Bucaspor Genel Menajeri Erman Güraçar, başarının sırrının transferde acele etmemeleri olduğunu söyledi.

Deplasmanda Torku Konyaspor 2-0 yenerek yeni sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Bucaspor Genel Menajeri Erman Güraçar, “Başarımızın sırrı transferde aceleme etmedik ve nokta transferler yaptık. Biz her zaman Bucaspor’un futbolcuların son kapısı olacak yer olmadığını söyledik ve bu şekilde hareket ettik. Mehmet Batdal, Luiz Henrique ve Umut Gündoğan bunun en büyük kanıtıdır. Biz bu oyuncuları sezon başından beri istiyorduk. 3 oyuncunun da Konyaspor karşısındaki üstün performansı hiç tartışılmaz çok iyiydi. Sahada yer alan diğer oyuncularımızda bizi şaşırtmadılar. Onlar da sahada kaliteli bir futbol sergileyerek üstün bir performans ortaya koydular. Sezon sonuna kadar tüm oyuncularımız bu şekilde oynamaya devam ederse her zaman tek hedefimiz Süper Lig olacaktır” dedi.

“BATDAL EVİNDE MUTLU”
Golcü oyuncu Mehmet Batdal’ın mutlu olduğu yerde futbol oynayabildiğini söyleyen Güraçar, “Bizim takım olarak şampiyon olduğumuz senelerde Batdal ne kadar mutluysa sahada o kadar iyi oynayan bir oyuncuydu. Batdal gittiği kulüpleri evi gibi görmüş olabilir fakat istediği mutluluğu yakalayamadığı için sahada yararlı olamamış olabilir. Batdal şuan 26 yaşında ve en verimli döneminde. Biz Batdal’dan bu sene çok iyi bir performans bekliyoruz. Kendisi benim şahsi görüşüme göre PTT 1. Lig oyuncusu değildir. Batdal’ın yeri Spor Toto Süper Lig’dir. İnşallah Batdal’ı bu sene satın alarak hem kendisi hem de Bucaspor kendisini tekrar Süper Lig’e yükselerek kazanan olur” dedi.

CİVAR, UMUT, MEHMET VE LUİZ KALİTELİ OYUNCULAR
Torku Konyaspor karşılaşmasıyla birlikte 6 ay sonra resmi maça çıkan Civar Çetin’in, kalitesini kanıtladı diyen Güraçar, “Civar 6 ay resmi müsabakalara çıkmamasına rağmen hırsıyla ve azmiyle açığını kapattı. Kendisi yaşananlardan ders aldı ve yaşı genç olduğu için iyi tecrübeler edindi. 2 aylık hazırlık kampı süresince gösterdiği performansla bile milli takıma davet edildi. Bu büyük bir başarıdır” diye konuştu.

Umut Gündoğan’ında gizli bir yetenek olduğunu söyleyen Güraçar, “Umut Türkiye için gizli bir yetenektir. Biz bu yeteneği keşfettik ve hakkı olan şansı verdik. İnşallah sakatlanmadan iyi bir sezon geçirirse kendisi hak ettiği yerlere kısa sürede gelecektir. Luiz ise tartışılmasız savunma hattımız için çok iyi tecrübeli bir oyuncu. Mehmet İncebacak’da bu sezon artık skora etki eden oyuncu konuma gelecek. İlk maçtan attığı golle bunun sinyallerini verdi” şeklinde konuştu.

“TARAFTARLARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMAMAYA DEVAM ETSİNLER”
Bucaspor taraftarına da çağrıda bulunan Güraçar, “Taraftarlarımız Konya’ya kadar gelerek bizi yalnız bırakmadılar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu sezon dış sahada ellerinden geldiğince bizi yalnız bırakmasınlar. Tüm Buca halkı da sezonluk kombine kartlarımızı ve açılan Buca Stor mağazasından çeşitli ürünler alarak Bucaspor’a destek olabilirler“ ifadelerinde bulundu .

Kaynak: İHA