Belediyespor Gölcük'te Güç Depoluyor

Yeni sezon hazırlıklarını Ödemiş Gölcük’te sürdüren Manisa Belediyespor’da, futbolcuların istekli oluşu teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Bu sene Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele edecek olan Manisa Belediyespor, ikinci etap çalışmaları için gittiği Ödemiş Gölcük’te hazırlıklarını sürdürüyor. Kampla ilgili değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Sadettin Dülger, yeni sezon hazırlıklarını çok iyi bir ortamda sürdürdüklerini belirterek, amaçlarının lig başlayana kadar hazır hale gelmek olduğunu söyledi.

Takıma yeni katılan oyuncuların, kampta uyum sorununu da atlattıklarını ifade eden Dülger, “İkinci etap çalışmaları için geldiğimiz Gölcük’te çok iyi bir ortam bulduk. Havanın serin olması da çalışmalarımıza olumlu etki yapıyor. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Burada 2 Eylül’e kadar çalışmalarımızı sürdürerek Manisa’ya döneceğiz” dedi.

Gölcük’te yapacakları kamp döneminin ardından lig başlayana kadar 5 hazırlık maçı oynamayı düşündüklerini belirten Manisa Belediyespor Teknik Direktörü Sadettin Dülger, “Hazırlık maçlarında takımımızın Son durumunu da görme fırsatı bulacağız. Hazırlık maçlarında da güçlü rakiplere karşı mücadele etmek istiyoruz. İyi bir kadroya sahibiz. Ligde üst sıraları zorlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Gölcük kampı Sonrası oynayacakları hazırlık maçlarının ardından kadroyu da şekillendireceklerini ifade eden Dülger, “Oyuncularımız kampı çok iyi değerlendiriyorlar. Kampın Sonunda oynayacağımız hazırlık maçlarında kadromuzu da oluşturmak istiyoruz. Ligde zirveyi zorlayacak bir ekip yaratmak düşüncesindeyiz” dedi.

Bu yıl mücadele edecekleri 8. grupta zorlu rakiplerin kendilerini beklediğini dile getiren Teknik Direktör Dülger, “Güçlü bir grupta yer alıyoruz. Grupta her takım zirveyi zorlayacak güçte. Amacımız iyi bir sezon geçirerek ligi 1. sırada bitirmek ve direk olarak 3. Lige çıkmak. Bu nedenle kampı çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Lig başlayana kadar hazır hale geleceğimizi düşünüyorum” dedi .

Kaynak: İHA