Başkan Vekili Özak, Buz Hokeyi Oyuncularını Ağırladı

Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu tarafından düzenlenen Balkan Buz Hokeyi Birliği Turnuvasına katılacak 15 yaş altı Türkiye Buz Hokeyi Milli Takım oyuncuları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak’ı makamında ziyaret etti.

Buz Hokeyi sporcularını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Vekili Özak, “Türk Milli takımının da yer aldığı dokuz balkan ülkesi, Buz Hokeyi Takımı Kocaeli’de yapılacak şampiyonada bir araya gelecek” dedi.

Kocaeli’nin güzelliklerini tanıtma açısından bu turnuvanın bir fırsat olduğunu vurgulayan Özak, “Buz Hokeyi Milli takımımıza başarılar diliyorum. Çok güzel bir turnuvaya ev sahipliği yapıyoruz. İlk kez yapılan turnuvada ev sahibi biziz. Bu turnuva aynı zamanda Kocaeli’nin de adının duyulmasını sağlayacak. O yüzden Kocaelileri ve seyircilerimizi Kocaeli Olimpiz buz pistine bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Uluslararası Buz Hokeyi tarafından ilk kez düzenlenen Balkan Buz Hokeyi Birliği Festivali 28 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında Kocaeli’de düzenlenecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Salonu’nda yapılacak şampiyonaya Türk Buz Hokeyi Milli Takımının yanı sıra şampiyonaya, Bosna Hersek, Slovenya, Sırbistan, Bulgaristan, Makedonya, Hırvatistan, Romanya ve Yunanistan milli takımları katılacak .

Kaynak: İHA