Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel'den Açıklama

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Birinci Amatör Küme takımlarından Sanayi Spor Kulübü'nün yöneticileri, Bandırma Gençlik Spor Vakfı ve Belediye Başkanı Sedat Pekel’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Özbek, yönetim kurulu olarak öncelikli hedeflerinin sportif başarılardan çok alt yapı ve tesisleşme olduğunu belirterek, "Bu maksat doğrultusunda sanayi sahasının bulunduğu alan üzerinde sosyal tesisler yapmak istiyoruz. Alt yapı ve tesisleşmesini sağlayamayan spor kulüplerin sportif başarılarının kalıcı olması söz konusu değildir. Bunun için önce alt yapı ve tesis eksikliğimizi gidereceğiz. Bu konuda Bandırma Gençlik ve Spor Vakfı'ndan gerekli desteği bekliyoruz” dedi.

Gençlik ve Spor Vakfı yönetimi olarak spora olan desteklerinin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğini dile getiren Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, tesisleşme konusunda gerekli desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerin kötü alışkanlara yönelmemeleri için ilçedeki sportif kulüplerin sayısının arttırılmasının gerekliliğine işaret eden Pekel, bundan 10 yıl önce ilçede 14 olan spor kulübü sayısının 4’e düşmesinin düşündürücü olduğunu sözlerine ekledi.

Kulüp Başkanı Mehmet Özbek, Başkan Pekel’e üzerinde ismi yazılı olan 10 numaralı forma hediye etti .

Kaynak: İHA