Aydınspor 1923’te Gündem Takviye

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, Altınordu karşılaşmasını değerlendirdi.

Oyuncularının karşılaşma boyunca sergilediği performanstan dolayı memnun olduğunu ifade eden Dinçel, Altınordu karşısında takımdaki eksiklikleri gördüklerini belirterek, “Bu hafta içinde transfer konusunda görüşmeler yapabiliriz. Yönetim kurulumuzla konuyu görüşeceğim” dedi.

Altınordu karşısında oyuna tutuk başladıklarını kaydeden Dinçel, “İlk yarının ikinci bölümünde oyuna ağırlığımızı koyduk. İkinci yarıda yedi oyuncu değiştirdik ve iki gol kalemizde gördük. Oyuncularımızın durumunu lig öncesi görme imkanı bulduk” dedi.

Altınordu karşılaşmasının şu ana kadar sahalarında oynadıkları en iyi karşılaşma olduğunu ifade eden Dinçel sözlerine şöyle devam etti: “Takımın genel durumundan memnunum. Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar puan hanemize yansımıyor. Lig öncesi eksiklerimizi gördük. Yönetim kurulumuzla konuyu görüşeceğim. Bu hafta içinde transfer görüşmeleri yapabiliriz. Lig ve kupa uzun maraton. Bundan dolayı bol alternatifli bir kadro oluşturmak zorundayız. Takımımızda bulunan genç oyunculardan da yararlanacağız. Ancak, stres-taraftar ve baskı unsurlarını da göz önünde bulundurmak zorunda olduğumuz karşılaşmalar olacak” Dinçel, transferde kulübün durumunu göz önünde bulunduracaklarını belirterek, “Ayağımızı yorganına göre uzatacağız” diye konuştu.

Öte yandan, Aydınspor 1923’te Altınordu karşılaşmasında oynayan oyunculara bir günlük izin verildi .

Kaynak: İHA