3 Takım Bu Hafta Avrupa Kupalarında Oynayacak

Avrupa kupalarındaki temsilcilerimizden Fenerbahçe, Trabzonspor ile Bursaspor, bu hafta UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu rövanş maçlarına çıkacak.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Rusya'nın Spartak Moskova takımı ile eşleşen ve deplesmanda oynanan ilk maçta rakibine 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, 29 Ağustos Çarşamba günü rövanş maçına çıkacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych yönetecek.

Yardımcı hakemlik görevini Mark Borsch ve Stefan Luup'un yapacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Markus Haecker, ilave yardımcı hakemleri ise Felix Zwayer ve Guido Winkmann olacak.

Spor Toto Süper Lig'i 3. bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turundan katılan Trabzonspor, ilk maçta evinde 0-0 berabere kaldığı Macaristan'ın Videoton takımı ile karşılaşacak. 30 Ağustos Perşembe günü Macaristan'ın Szekesfehervar şehrindeki Sóstói Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Hansson yönetecek. Hansson'un yardımcılıklarını Fredrik Nilsson ve Henrik Andren yapacak.

Müsabakanın dördüncü hakemi ise Bojan Pandzic.UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Finlandiya'dan KuPS Kuopio takımını eleyerek play-off'a yükselen Bursaspor ise 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Hollanda'nın Twente takımına konuk olacak.

Hollanda'nın Enschede kentindeki FC Twente Stadı'nda oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Nicola Rizzoli yönetecek. Rizzoli'nin yardımcılıklarını Luca Maggiani ve Alessandro Gialltini yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Andrea Romeo .