Taraftarın 'Alex' protestosuna işte böyle yanıt verdi

Gaziantep spor maçını değerlendiren teknik direktör Aykut Kocaman galibiyetten memnun olduğunu söylerken, taraftarın kendisi hakkında tezahürat yapmasına da “Umrumda değil” yorumunu yaptı.

Fenerbahçe 'de Alex-Aykut Kocaman krizi giderek büyüyor. Alex 'i Gaziantepspor kadrosuna dahil etmeyen teknik direktör Aykut Kocaman, maç sırasında Fenerbahçeli taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Taraftar maç içinde “Aykut söyle Alex” nerede tezahüratı yaparken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım maçın oynandığı esnada mikrofonu eline alarak “İsmini söylediğiniz kişinin bu kulübe çok emeği geçti. Yanlış yapıyorsunuz. Takımı ve Aykut Kocaman'ı destekleyin ' uyarısında bulundu.” dedi.

ÇOK HAZİN BİR DURUM
Maç sonrası Lig Tv 'ye açıklamalarda bulunan Kocaman “Benim dünyamda benim bakış açımdan bir başkanın müdahale etmesi çok hazin bir durum. Ama bu durumlara nasıl gelindi asıl önemli olan o.” ifadelerini kullandı

HİÇ UMRUMDA DEĞİL

Muhabirin “Alex 'li Fenerbahçe ile Alex 'siz Fenerbahçe 'yi nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna ise “Hiç umurumda değil” diyerek yanıtlayan Aykut Kocaman takımı performans olarak hazır olan futbolcularla oynatmaya devam edeceğini söyledi.

ALEX MOSKOVA MAÇINDA OLACAK MI?

Spartak Moskova karşısında Alex'li bir sistemle mi sahada olacakları yönünde bir soruyu da cevaplayan Kocaman, “Öncelikle Alex, bir sistem değil. Spartak Moskova maçı için, yarın antrenmandan sonra ayrıntılı bir şekilde oynadığımız maçı ve rakibimizin son maçını izleyeceğiz. Önümüzde 4 uzun gün var. Kafamın içinde tabii bazı şeyler var. Ama kimseyi ilgilendirdiğini tahmin etmiyorum. Yine söyleyeyim, maçı tekrar izleyip neler yapabileceğimize karar vereceğiz.” şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE