Pazarspor, Hentbol Bayanlar Birinci Lig'de Mücadele Edecek

Pazarspor Bayan Hentbol Takımı, Birinci Lig'de mücadele edecek.

Pazarspor Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Bozkurt ile kulüp müdürü Ahmet Topaloğlu'nun takım sorumlusu olarak belirlendiği Pazarspor'un antrenörlüğünü ise geçen yıl Ardeşenspor'u şampiyonluğa taşıyan Fatma Badoğlu yapacak.

Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Bozkurt, Pazar'ın sporda öncü ilçe olmayı hedeflediğini belirterek, ''Tam donanımlı spor salonuna sahip olan ilçemizde bayan hentbol takımı kurarak 2012-2013 Hentbol 1. Ligi'ne katılıyoruz. Bu konuda her türlü hazırlıklarımızı yaparak Eylül ayında yapılacak fikstür çekimini bekliyoruz'' dedi.

2 aydır çalışmalarını Fatma Badoğlu nezaretinde sürdürdüklerini ifade eden Bozkurt, ''2012-2013 hentbol müsabakaları için tüm sporseverleri spor salonumuza bekliyoruz'' ifadesini kullandı.

Fatma Badoğlu ise ligde iyi mücadele edeceklerini belirterek, özellikle işadamı Recai Sümer'in takıma sponsor olmasının kendilerini daha da cesaretlendirdiğini ifade etti.

Pazarlı işadamı Recai Sümer ise kendisinin ilçede yetiştiğini ve Pazarspor'a destek vermeyi sorumluluk olarak gördüğünü anlatarak, takımın başarılı olmasından fazlasıyla mutlu olacağını söyledi.

Muhabir: Naci Güven / Selçuk Kılıç

Yayıncı: Tuncay Bekar

Kaynak: AA