Manchester United kendine geldi: 3-2

İngiltere Premier Lig'de Manchester United, evinde Fulham'ı 3-2 yenerek ligteki ilk galibiyetini aldı. Manchester'ın gollerini Van Persie (10), Shinji Kagawa (35) ve Rafael da Silva (41)'nın atarken Fulham'ın gollerini Damien Duff (2) ve Nemanja Vidic (64, k.k.)'ten geldi.

Maça Fulham hızlı başladı ve 3. dakikada sol kanattan kullanılan frikik yerden ve ceza sahası içerisine doğru oldu. Damein Duff gelişine şutunu yerden attı ve kaleci De Gea'yı avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Van Persie siftah yaptı
Manu'nun golü gecikmedi. Dakika 9'da sol kanattan ceza sahası içerisine gönderilen ortaya Kırmızı şeytanların Arsenal'den transfer ettiği Robbin Van Persie, gelişine harika bir şut çıkartarak takımına eşitliği getiren golü kaydetti ve Manchester'daki ilk golünü atmış oldu: 1-1.

Yeni transferler takımı taşıdı
Manchester'ı yeni transferleri adeta galibiyete taşıdı. Sağ kanattan Van Persie ceza sahası içerisine ortasını gönderdi. Fulham savunması topu kafayla ceza sahası dışarısına uzaklaştırdı. Gerilerden gelen Cleverley şutunu attı, Fulham kalecisi Mark Schwarzer çeldi ancak Manchester'ın bir diğer yeni transfer Kagawa topu takip edip golünü attı ve takımını 2-1 öne geçirdi.

Manchester United'ın atakları devam etti. 41. dakikada sol kanattan ceza sahası arkasına doğru yapılan ortaya Rafael kafasını vurdu ve takımını 3-1'lik üstünlüğe taşıdı.

İlk yarı Manchester'ın 3-1'lik üstünlüğü ile Sona erdi.

Fulham atağında 64. dakikada sol kanattan ceza sahası içerisine yapılan orta Vidic ve kaleci De Gea arasında kaldı. Topa Son dokunan Vidic kendi kalesine topu gönderdi ve Fulham farkı bire indirdi.

Maçın geri kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve Manchester United, Premier Ligi'nin 2. haftasında ilk 3 puanı Fulham karşısında kazandı.