Kimse bizi masasına çağıramaz... Aziz Yıldırım bile...

Medyada Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım’ın, “Aykut Kocaman’ı bitirmek için bir kampanya yürütülüyor. Aynı masada oturduğumuz insanlar dahi bu kampanyanın içinde” sözleriyle kastettiği kişinin Rıdvan Dilmen olduğunun dillendirilmesi, ünlü yorumcuyu kızdırdı.

Fenerbahçe-Gaziantepspor maçının ardından NTV 'de konuşan Rıdvan Dilmen “İhale bana kaldı. Torbadan bi çektiler ben çıktım.” dedi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım 'ın “Aykut Kocaman 'ı bitirmek için bir kampanya yürütülüyor. Aynı masada oturduğumuz insanlar dahi bu kampanyanın içinde” sözleri sonrası, Ali Yıldırım 'a bu sözleri kimin söylediği merak konusu olmuştu. İddialara göre o sözleri söyleyen isim Rıdvan Dilmen 'di.

Rıdvan Dilmen ise NTV ekranlarında o iddiaya cevap verdi. Eleştirilere sert yanıt veren Dilmen “Benim cümlemi manipüle ettiler. Kimse bizi masasına çağırarak oturtamaz.” dedi.

1 SENE DAHA AĞLATMAYIN

Fenerbahçe 'nin Gaziantepspor karşısındaki performansını değerlendiren Dilmen, giderek büyüyen Alex-Aykut Kocaman krizine de değindi. Kulüpte Alex krizinin daha da büyümeden çözülmesi gerektiğini kaydeden Dilmen “1 sene zaten ağlattılar, bir daha ağlatmayın.” diye konuştu.

SÖZLERİM MANİPÜLE EDİLDİ

Aykut Kocaman 'la ilgili sözlerinin manipüle edildiğini söyleyen Rıdvan Dilmen “Ben o sözleri dışarıdakilerin sesi olarak söyledim. Benim sesim gibi yazıldı, çizildi. Söylediklerim manipüle edilmeye başlandı. Ben Ali Yıldırım 'ı 1,5 aydır görmedim bile. İhale bana kaldı. Torbadan bir çektiler ben çıktım oradan.” şeklinde konuştu.

AZİZ YILDIRIM 'IN BİLE GÜCÜ YETMEZ

“Rakı mezesiyiz” yani diyen Dilmen sözlerini şöyle sürdürdü:
Kimse bizi masasına çağıramaz. Biz Allah çağırır bir tek. Ona kimsenin gücü yetmez. Bugünlere biz kendi çabamızla, emeğimizle geldik. Ne Aziz Yıldırım 'ın bir şey yaptırmaya gücü yeter, ne de başkasının. O yüzden bizi de bu işe malzeme etmeyin. Beni konuşmayın” dedi.

BEYAZ GAZETE