Hikmet Karaman: 3 – 0’lık Mağlubiyeti Hak Etmedik

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe karşısında aldıkları 3 – 0’lık mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’ye 3 – 0 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Bence 3 – 0'lık mağlubiyeti hak etmedik. İlk 45 dakikalık bölümde 1 – 0 geriye düştük. Mehmet Topal’ın elle düzeltip attığı gol var. Hakem arkadaşımız görmemiş olabilir. Girdiğimiz pozisyonlar var ikinci yarı iyi başladık. Net 3 pozisyona girdik. Bunlardan birini gole çevireceksin; maalesef çeviremedik. Oyunun Son bölümünde risk aldık ve skor 3 – 0 oldu.” şeklinde konuştu.

Gaziantepsporlu futbolcu Serdar Kurtuluş ise “3 – 0’lık bir skor var; ama biz bunu hak ettiğimizi düşünmüyoruz. Oyun olarak iyi şeyler yaptık. Fenerbahçe ile oynamak hiç de kolay değil. Girdiğiniz pozisyonları gol yapmak zorundasınız. Golden önce hakemin bana verdiği bir el var. O pozisyon gol oldu ve Mehmet Topal, elle alıp golü attı. Bu da direncimizi kırdı.” diye konuştu.

Gaziantepspor’un Brezilyalı futbolcusu İvan De Souza da maçın kırılma anının yedikleri gol olduğunu dile getirerek, “Golün elle atıldığını biliyoruz. Umarım gelecek haftalarda böyle şeyler yaşamayız. Başlangıçta iki mağlubiyetle başladık. Geçen sene bunun sıkıntısını yaşadık.” şeklinde konuştu.