Ertuğrul Sağlam: Üzüldük, Ama Bunlar Oluyor, Olacaktır Da

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinin kendilerini çok üzdüğünü söyledi.

Maçın ardından düzenlediği basın toplantısında konuşan Sağlam, "İyi bir başlangıç daha sonra UEFA'da iyi bir karşılaşma ve iyi bir sonuç. Sonrasında ligin devamı. Bugün iki tane çok zorlu 90 dakikadan sonra takımda bazı oyuncuları dinlendirmek istedik. Onların yerine de daha diri arkadaşlarımızı oynattık. 15 günde 5 üst düzey karşılaşma oynamak kolay değil. Bu değişiklikleri bundan sonra da yapacağız." diyerek, şunları söyledi:"İlk devre maçı koparabileceğimiz çok net pozisyonlar vardı. Bunlarda başarılı olamadık. İkinci yarı duran toptaki adam paylaşımında görev verdiğimiz arkadaşımızın zaafiyeti bize gol yedirdi. Sonuçta bizim için önemli bir karşılaşmadan puan alamadan ayrılıyoruz. Bu maçın olumsuz etkilerini üzerimizden atıp perşembe günkü maça hazırlanmak zorundayız. Bu 5 maçlık periyotta gruplara kalabilmek ve Galatasaray ile iyi bir karşılaşma oynayıp yoğun dönemi geçirmeyi düşünüyoruz. Üzüldük tabi ama futbolda bu türlü şeyler var. Tüm benliğimizle Twente karşılaşmasına hazırlanıp bu mağlubiyetin olumsuzluklarını üzerimizden atabilmek hem de bizi seven insanlara mutluluk yaşatmak için iyi geçirmeye çalışacağız.

"İLK GOLÜ ATAMADIK

Bursaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Ömer Erdoğan, "Maçın ilk yarısında çok net pozisyonlarımız vardı. Karşımızda iyi bir rakip vardı. İlk golü atmak çok önemli. Bunu beceremedik. Bir anlık duran toptan yediğimiz gol bize pahalıya mal oldu. Biz iyi bir takımız. Biran önce bunu üzerimizden atmalıyız. İnşallah Twente maçında turu atlayacak skoru alıp Bursa'ya gelmek istiyoruz." dedi.

Bursaspor'un yeni transfelerinden Ferhat ise "3 puan parolasıyla maça çıktık. Ligin iyi takımlarından biriyle oynadık. Maça iyi başladık. Oyun bizim kontrolümüz altındaydı. Oyunun skorunu değiştiremedik." diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:"Bu pozisyonlardan biri veya ikisi gol olsaydı daha rahat oyun sergileyebilirdik. Bu pozisyonları kaçırmış olmamız bize stres yaptırdı diyebilirim. Maça bakınca İstanbul BBSK'nın 1 veya 2 pozisyonu var ve bunu değerlendirdiler."