Denizlispor Sezona Mağlubiyetle Başladı

PTT 1. Lig'in ilk haftasında Denizlispor kendi sahasında, ligin yeni takımı 1461 Trabzon’a 2-1 mağlup oldu.

Maça iyi başlayan ve taraftar desteğiyle ilk dakikalarda daha üstün bir futbol sergileyen Denizlispor, Can’ın golüyle ilk yarıyı önde kapattı. İkinci yarıda oyunun üstünlüğünü öne geçiren konuk 1461 Trabzon, takım kaptanı Sercan’ın biri penaltıdan olmak üzere attığı 2 golle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Maçta 2 gol atan Sercan iki sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalırken, 1461 Trabzon takımı maçı 10 kişiyle tamamladı.

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, deplasmanda galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Rakibimizi TSYD Kupası’nda izlemiştik. Rakibi oynatmayan ve hızlı oyunculara sahip. İşimizin ciddi olduğunu biliyorduk. Özellikle 3.bölgede rakibimizin oyun bozucu oyununa fazla bir şey yapamadık. İkinci yarıda daha iyiydik. Güçlü bir rakibi deplasmanda yenmek daha anlamlı” dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, kendi sahamızda oynadığımız maçı kazanmak için sahaya çıktık. İlk yarıda istediğimiz oyunu ortaya koyduk. İkinci yarıda işlerin daha iyi gideceğini tahmin ederken tersi oldu. Duran bir top ve penaltı golleriyle mağlup olduk. Mevcut kadro içinde saha içinde değişikliklere gittik. Girdiğimiz gol pozisyonlarını gole çeviremedik. Mücadelemiz devam edecek” dedi.

Denizlisporlu futbolcu veli, lige iyi başlamak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirterek, “Maçta öne de geçtik ancak ikinci yarıda duran bir top ve penaltıyla mağlup olduk. Üzgünüz. Gelecek haftalarda bunu telafi edeceğiz” dedi.

Denizlisporlu futbolcu Hüseyin, “İlk yarıda bariz üstünlüğümüz vardı ve öne geçtik. Antrenmanlardaki çalışmalarımızı sahaya yansıttık. İkinci yarıda yediğimiz gollerle oyun direncimiz kırıldı. Denizli taraftarları bize destek verdiler ama onları sevindiremedik. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

1461 Trabzon futbolcusu Aytaç, “Geçen sene ki şampiyonluktan sonra burada iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Aile ortamını pekiştirdik. Bunu bu sene de devam ettirmek istiyoruz. Eksiklerimiz var ve bunları telafi etmeye çalışıyoruz. Deplasmanda kazandığımız için mutluyuz. İnşallah bu galibiyetler sürer” dedi 1461 Trabzon futbolcusu Eren, alınan galibiyetin kendilerini sevindirdiğini belirterek, “Sezona galibiyetle başlamak çok güzel. Elimizden geldiğince iyi mücadele ettik. Oyunun genelinde biz daha iyiydik. Gol yememize rağmen mücadelemizi sürdürdük ve galip geldik” dedi.

Kaynak: İHA