Carlos Carvalhal: İyi Yoldayız

Deplasmanda Bursaspor'u 1-0 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor cephesinde büyük bir mutluluk yaşanıyor.

İstanbul BBSK Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, "Mücadele eden bir takım vardı sahada. İyi yoldayız. Daha iyi yerlere geleceğiz." dedi.

Deplasmanda aldıkları 3 puanı değerlendiren Carvalhal, "Bugün İstanbul BBSK ailesi için üzücü bir gün. Hayatını kaybeden sporcumuz Hakan Kuş'un ailesine başsağlığı diliyorum. Maça gelirsek ilk yarı Bursaspor daha iyiydi. İkinci yarı daha fazla baskı yaptık ve ilk yarıya göre pozisyonlarımızı düzelttik. İlk yarıda soyunma odasına biz mağlup girmediğimiz için çok mutluyum. İkinci yarıda da hakettiğimiz golü bulduk. Mücadele eden bir takım vardı sahada. İyi yoldayız. Daha iyi yerlere geleceğiz. Şu an 4 puana sahip olmaktan memnunuz. Henüz hiçbirşey kazandık diyemem çünkü yolumuz uzun."İstanbul BBSK oyuncularından Webo ise ilk yarıda Bursaspor'un daha iyi oynadığını belirterek, "Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Öyle de oldu. İlk yarıda rakibimiz daha iyiydi. Ama pozisyonları değerlendiremedi." dedi.

Ekrem Ekşioğlu ise "Bursa deplasmanından böyle bir galibiyetle ayrıldığımızdan mutluyuz. Bursaspor'un üzerinde Twente maçının mental yorgunluğunun olduğu belliydi. Bursaspor'a Avrupa maçında başarılar dileriz." diye konuştu.