Burası Yeniçeri Ocağı değil, Twitter'dan mesaj yazmakla olmaz

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, maç sonunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Alex'e tepki gösteren Yıldırım, "Tribünde organize işler olduğunu fark ettim, o yüzden anons yaptım, öyle twittter'dan mesaj vermekle olmaz" dedi.

Maç içinde taraftarların Aykut Kocaman 'a tepki göstermesi üzerine, eline mikrofonu alarak anons yapan Aziz Yıldırım, Kocaman 'a sahip çıkarken Alex 'e ateş püskürdü. “Burası Yeniçeri Ocağı değil” diyen Yıldırım, Pazartesi günü Alex 'le bir görüşme yapacağını söyledi.

Aziz Yıldırım 'ın Lig Tv muhabirine maç sonu yaptığı açıklamalar şöyle;

ORGANİZE İŞLER VAR, MÜDAHALE ETTİM

Bugün tribünde organizeli bazı olaylar yaşandığını gördüm. Ben bazı gelişmeleri görünce müdahale etme mecburiyeti hissettim.

BURASI YENİÇERİ OCAĞI DEĞİL


Sıkıntılı günler olabilir ama her şeyin bir kurumsal yapı içinde çözümü vardır. Öyle Twitter 'dan yazmalarla, kendi düşüncelerinizi söyleyeceksiniz… Sizi bir maç oynatmadıkları zaman ortalığı ayağa kaldırmak için problem yapacaksınız. Bu olmaz. Burası Yeniçeri ocağı değil. Burası Fenerbahçe 'dir.

4 YIL ÖNCE BEN ALKIŞLAMIŞTIM


Ne Aziz Yıldırım, ne de Aziz Yıldırım gibi insanlar bu kulüpte öyle muamele göremezler. 4 yıl önce tribünler yuhaladığı zaman, ben kalktım alkışladım. Burada kalmasını sağladık. O zaman bazı şeylere saygı gösterecek. Twitter 'dan yönetime, hocasına yazmayacak.

FENERBAHÇE İÇİN CANIMI VERİRİM


Yönetim Avrupa 'yı düşünmüyormuş. Her zaman düşünüyoruz, öyle şey olur mu? Varsa sorun kulübe gelir konuşursunuz, ama Twitter 'dan etrafı topa tutamazsınız. Fenerbahçe için canımı veririm. Kimse Fenerbahçe 'den üstün değil. Oyuncular gider, herkes gider ama Fenerbahçe kalır. Bunun herkes bilincinde olacak.” dedi.

ALEX 'İ KULÜBE ÇAĞIRACAĞIM


Pazartesi günü de Alex 'i kulübe çağırdım konuşacağım kendisiyle.. Bunların hepsini söyleyeceğim. Twitter 'dan konuşulmaz. Ben 3 yıldır, başıma bir şey gelmezse buradayım. Aykut Kocaman ve ekibi de burada. Aykut Kocaman bu camianın çocuğu sahip çıkacağız ona.

BEYAZ GAZETE