Adanaspor Teknik Direktörü Eriş:hiçte İstediğim ve Beklediğim Bir Oyun Değildi

PTT 1. Lig’de Adanaspor sahasında rakip Şanlıurfaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Adanaspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta kadın ve çocuk taraftarlar takımını yalnız bırakmadı.Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş skorun kendilerini memnun etmediğine dikkat çekti. Sezonun ilk maçlarının hep zorlu geçtiğini ve büyük bir sıkışıklığa neden olduğunu belirten Eriş, futbolcuların gerçek performanslarını sahaya yansıtamadığını söyledi.

Eriş, “Hiçte istediğim ve beklediğim bir oyun değildi.” dedi.

Çok sayıda gol pozisyon yakaladıklarını vurgulayan Eriş, “İlk maçta kötü oynamamıza karşılık yapılması gereken pozisyonları ürettik. Ama koordinasyon eksiği olan bir müsabaka idi. Zaaflarımız var. Bunların başında saha organizasyonlarında sıkıntılarımız söz konusu. Bu sorunları inşallah transfer bitimine kadar çözeriz. Çünkü hem topa sahip olduğumuzda, hem de rakip topu aldığında önemli sıkıntılar çekiyoruz.” diye konuştu.

İki orta saha, bir tanede sol kanat oyuncusu almayı planladıklarını dile getiren Eriş, transferde ince eleyip sık dokuduklarını belirtti.

Beklentilerine uygun bir oyuncu arayışını sürdürdüklerini hatırlatan Eriş, bir soru üzerine hakemlerin de futbolcular gibi formsuz olduğunu aktardı. ADANASPOR KARŞISINDA ALINAN BİR PUAN ÖNEMLİŞanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç ise değerlendirmelerinde iki takımın da iki puan kaybettiğini vurguladı. Oyuncuların tebrik eden Kılıç, hiçbir mazeretin arkasına sığınmadığını; fakat önemli eksikliklerinin bulunduğunu kaydetti.

Tam kadro olsalar bile Adanaspor gibi bir ekip karşısında bir puan almanın önemli olduğunu belirten Kemal Kılıç, şöyle devam etti:“Organizasyon açısından hatalarımıza rağmen önemli bir puan kazandık. Oyuncularımız çok geç geldi, mukaveleleri geç imzaladılar. Hücum anlamında belki çok fazla etkili olamadık, ama rakibe de çok gol pozisyonu vermedik. Çağdaş futbol adına çok iyi şeyler yapmasak da oyuncularım müthiş mücadele etti. Bir puanı değerli bir rakip karşısında almalarından dolayı oyuncularımı kutluyorum.”