Teknik Direktör Özdilek Açıklaması

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ''Amacımız 34 haftalık lig periyodunun sonunu iyi bir şekilde getirebilmek. Geçen yıl o anlamda sıkıntı yaşadık. Türkiye'de lige nasıl başladığınız değil, ligi nasıl bitirdiğiniz çok önemli'' dedi.

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Kayserispor ile evinde ve yeni stadında oynayacağı maçın hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü.

Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, ısınma koşusuyla başladı.

Kırmızı beyazlılar, dar alanda pas çalışmasının ardından idmanın son bölümünde çift kale maç yaptı.

Gençlerbirliği maçında forma giyen tüm oyuncuların yer aldığı antrenmanda, teknik direktör Mehmet Özdilek, oyunculara, oyunu durdurarak tek tek uyarılarda bulunması dikkati çekti. Oyuncuların antrenmanda oldukça neşeli olduğu gözlendi.

Özdilek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda Lig'deki ilk maçlarını oynayacakları için heyecanlı olduklarını belirterek, bu heyecanı sahaya olumlu bir şekilde yansıtmak istediklerini söyledi.

Gençlerbirliği maçında geçen hafta iyi oynadıklarını ancak maçın son 10 dakikasında ise mutlu olamadıklarını ifade eden Özdilek, ''Lige mağlup başladık. Amacımız geçen haftayı en iyi şekilde kendi evimizde telafi etmek. Kayserispor gibi iyi bir ekibe karşı oynayacağız ve ligde hiçbir rakip artık kolay değil, onun da bilincindeyiz'' diye konuştu.

Özdilek, Antalyaspor'un iyi bir oyuncu kadrosundan oluştuğunu ancak takımın biraz zamana ihtiyacı olduğunu dile getirerek kadroda ve oyun sisteminde yaptıkları değişikliklerin kısa sürede oturacağını belirtti.

Takımdaki oyuncu ve sistem değişimini mazeret olarak sunmak istemediklerine değinen Özdilek, ''Biz kendi evimizde bu oyuncu profiliyle iyi işler yapacağımızı düşünüyoruz. Amacımız 34 haftalık lig periyodunun sonunu iyi bir şekilde getirebilmek. Geçen yıl o anlamda sıkıntı yaşadık. Türkiye'de lige nasıl başladığınız değil, ligi nasıl bitirdiğiniz çok önemli. Dolu statta seyircilerimizin bizi yalnız bırakmadığı takımı desteklediği heyecanla tribüne geldiği bir atmosferde oynamayı arzu ediyoruz'' dedi.

Kırmızı beyazlı oyuncu Ali Tandoğan ise yeni stadın şehrin içinde bulunmasının taraftar desteği açısından çok önemli olduğunu belirterek, Mardan Stadı'nın şehre uzaklığından dolayı taraftarların maçlara rahatlıkla gelemediğini ifade etti.

Tandoğan, ''Taraftarlarımız desteklerini bizden esirgemesinler. Bu yıl lig geçen yıllara göre daha zor olacak. Çünkü herkes iyi takım kurdu. Oynadığımız ilk maçı kaybettik evimizde oynayacağımız maçı kazanmak zorundayız'' diye konuştu.

Muhabir: Yusuf Karadağ / Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Yayıncı: İbrahim Uyar

Kaynak: AA