Orduspor-eskişehirspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Orduspor, Eskişehirspor’u 2-0 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kendileri için bugün kazanılacak 3 puanın çok önemli olduğunu belirtirken, 10 kişi kalmalarına rağmen, maçı kazanmak istedikleri dakikaların çok olduğunu ifade etti.

Takımının uzun süre eksik oynamasına karşın çok iyi mücadele ettiğini dile getiren Yanal, iyi oynarken gol yediklerini aktararak, “Takımımın mücadelesini tebrik ediyorum. İyi oynarken duran toptan 2 gol yedik. Biz iyi bir takımız. Çok kazanmak istediğimiz bir maçı kaybettik. En kısa sürede bu sonucu telafi edeceğiz. Bu aldığımız sonucu çok hızlı bir şekilde telafi edebiliriz. Bunu yapabilecek kadro düzenimiz var” dedi.

Eskişehirsporlu futbolculardan Rodrigo Tello, lige iyi bir başlangıç yapamadıklarını ancak iyi bir takım olduklarını ve ilerleyen haftalarda bunu telafi edeceklerini dile getirdi.

Kırmızı-siyahlı futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu ise, 10 kişi kalmalarına rağmen iyi mücadele eden arkadaşlarını kutlayarak, en kısa sürede toparlanıp iyi günler göreceklerini kaydetti.

ORDUSPOR CEPHESİ Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, rakipleri karşısında iyi bir mücadele sergilediklerini kaydederek, “Kazandığımız için mutluyuz. Defansif olarak iyi bir düzen sağladık. Rakibimiz 10 kişi kalmasına rağmen, bu durumu çok iyi değerlendiremedik. Yine de kaliteli bir takım olan Eskişehirspor karşısında iyi bir maç çıkardık” ifadelerini kullandı.

Ordusporlu futbolcu Miguel Garcia, karşılaşmada iyi bir mücadele ortaya koyduklarını anlatarak, “Geçen hafta İçel İdmanyurdu karşısında iyi oynamamıza rağmen, galip gelemedik. Bugün iyi oynadık ve istediğimiz golleri bulduk. Sonuçta 4 puanımız oldu. Aynı şekilde devam edeceğimize inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Javier Umbides ise karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıkları için çok mutlu olduğunu, çok çalışarak iyi yerlerde olmayı hedeflediklerini dile getirdi .

Kaynak: İHA