Milli Atletin Aracı Takla Attı: 2 Ölü, 4 Yaralı

Milli atlet Bekir Karayel’in kullandığı otomobilin takla atarak şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Londra Olimpiyatlarında maratonda 76'ncı olan milli atlet Bekir Karayel’in (25) kullandığı 06 BK 646 plakalı otomobil, bugün öğle saatlerinde Muğla’dan Ankara’ya giderken Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Kaklık beldesi Aşağıdağdere köyü yakınlarında kontrolden çıkıp takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada Erkan Kuş ve Kasım Uludağ hayatını kaybederken, Bekir Karayel, Can Küçükbilgi, Atilla Keşan ve Hakan Karayel yaralandı. Yaralılar Denizli’deki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

JANDARMANIN EN ZOR ANI Kazanın meydana gelmesinden sonra bir poşette çalan cep telefonuna görevli jandarma baktı. Telefonda arayan kişiye bilgi veren jandarma, ölen kimsenin olmadığını, yaralıların da hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Cenazelerin kaldırılmasının ardından, araçta jandarma ekipleri tarafından kontrol edilen çantalardan sporculara ait spor malzemeleri çıktı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi .

Kaynak: İHA