Manisaspor ve Akhisar Belediyespor'a Beraberlik Yemeği

Manisa Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen beraberlik yemeğinde Manisaspor yönetim kurulu ile Akhisar Belediyespor yönetim ve taraftar grupları bir araya geldi.

Vali Parkı’nda düzenlenen yemeğe Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, TFF Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar, Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, Asbaşkan Mustafa Pekçetin, Manisaspor Yönetim Kurulu üyesi Murat Kümüştekin, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu, 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı, Akigo Taraftar Sözcüsü Mustafa Uzun ile taraftarlar katıldı.

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı, yaptığı konuşmada, “Manisaspor taraftarları olarak biz bu sezon Fair Play kuralları çerçevesinde küfürsüz bir sezon yaşatmaya söz veriyoruz. Aramızdaki kırgınlıkları da ortadan kaldırmaya hazırız. Maçlarda dilimize sahip çıkmayı öneriyorum. Çünkü dilden çıkan kolay kolay unutulmuyor. Manisa futbolunun başarısı için el ele olmaya hazırız.” dedi .

Akhisarspor taraftarları adına konuşan Mustafa Uzun da, “Bu birlikteliğe hep beraber varız. Herşey Manisa futbolu için. PTT 1.Ligi’nde mücadele edecek Manisaspor’a sezon sonunda bizimle birlikte Süper Lig’de olmasını temenni ediyoruz. Sanal alemde ortaya çıkan kırgınlıkları unutarak bugün burada yepyeni bir dostluk ve barış için Manisa futboluna katkıda bulunmak için varız.” şeklinde konuştu.

Gecede Manisaspor Başkanı Emre Hasgör ve Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel birbirlerine çiçek takdim ederken, Manisa’daki futbolun başarısı için birbirine başarılar dilediler. Hasgör ve Eryüksel gerek sahada gerek tribünde Manisa futbolu için Fair-Play adına birlikte hareket edeceklerini ifade ettiler.

TFF Profesyonel Kurulu Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar ise taraftar gurubu başkanlarına milli forma hediye ederken, “Sizlerden isteğimiz maçlarda küfür etmeyin. Meşale yakmayın. Sadece takımlarınızın başarısı için tezahürat yapın. Hakemlere de kötü tezahürat yapmayın. Alkışlarla hakemleri uğurlayın.” dedi.

Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin’de sporda şiddet yasasının yürürlükte olduğunu hatırlatarak, taraftarlar gruplarına kötü tezahürat yapılmaması konusunda uyardı. Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz de, “Spor toplumları en iyi birleştiren unsurdur. Futbol ise sporda başı çeken spor dalıdır. Bugün ekonomisi ve tarımı güçlü Manisa’nın sporda da güçlü olduğunun kanıtlandığı gecedir. Sezon sonunda Manisa’nın Süper Lig’deki iki takımının olmasını hayal ederek bu sezonu birlikte en iyi şekilde geçirelim.” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA