Kasımpaşa Kardemir D.ç Karabükspor’u 2-1 Mağlup Etti

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında kendi sahasında Kardemir D.

Ç Karabükspor’u 2-1 mağlup etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Metin Diyadin, ilk 30 dakika kontrolün kendilerinde olduğunu ancak daha sonra iyi bir futbol oynayamadıklarını söyleyerek, “Zamanla daha iyi futbol oynayacağız. Önemli olan 3 puandı. Bu süreci az kayıpla geçmek önemli” dedi.

Kasımpaşalı futbolcu Djalma Campos da güzel bir maç ortaya koyduklarını ve sahada kazanmak isteyen tek takım olduklarını söyledi.

Kasımpaşa’nın Nijeryalı forveti Kalu Uche galibiyetin önemli olduğunu dile getirerek, performansının daha iyi olacağını belirtti.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe ise son dakikalarda kontra atak sonucu yedikleri golün kendisine hayal kırıklığı yaşattığını ifade ederek, “Son dakikalarda beraberlik için her şeyi denedik. Kornerden son dakikada bir kafa vuruşunu değerlendiremedik. Tam olarak göremedik ama sanki bir penaltı pozisyonu vardı. Tabi mağlup olmamız bizi hüsrana soktu. Daha farklı bir şekilde oyun açısından ilerlememiz gerekiyor. Beşiktaş maçında daha iyi olacağız” şeklinde konuştu.

Kardemir Karabüksporlu futbolculardan Anıl Karaer ve Selim Teber de beraberliği hak ettiklerini anlatarak, daha iyi bir futbol oynamaları gerektiğini kaydettiler .

Kaynak: İHA