Hector Cuper: Daha Baskılı Olabilirdik

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stad’ında oynanan Orduspor-Eskişehirspor maçının ardından teknik direktör ve futbolcular açıklamalarda bulundu.

Orduspor’un 2-0 kazandığı maçın ardından, Teknik Direktör Hector Cuper, kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, “En kızdığım olay, rakip 10 kişi kalmasına rağmen daha baskılı olamamamızdır.” dedi.

Ordusporlu oyuncu Miguel Garcia, bu şeklide oynamaya devam ettikleri takdirde daha çok puanlar alacaklarını söyleyerek, “İçel karşısında da iyi mücadele etmiştik fakat 3 puan alamamıştık. Eğer bu şekilde oyunumuzu sürdürürsek daha çok puanlar alırız diye düşünüyorum.” dedi.

Javier Umbides de şunları söyledi: “Takım için çok mutluyum. Bu sene çok iyi çalıştık. Daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. 3 puan içinde mutluyum.” Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, bundan sonra daha iyi mücadele edip 3 puanla tanışmak istediklerini söyledi.

Yanal, “Oyuna iyi başlamak istiyorduk. 10 kişi iyi mücadele ettik. Bundan sonraki maçlarda daha iyi mücadele edip 3 puan almak istiyoruz.” dedi.

Eskişehirli futbolcu Tello ise, “İyi bir başlangıç yapamadık. Olmadık bir şekilde gol yedik. Üzgünüz.” diye konuştu.