Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar'ın Açıklaması

PTT 1. Lig'in açılış haftasında, yarın Torku Konyaspor ile karşılaşacak Bucaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, ligde kimseden çekinmediklerini söyledi.

Sait Karafıtınalar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon ki kadrodan ayrılan oyuncuların yerine yaptıkları takviyelerle kadrolarını güçlendirdiklerini söyledi.

Sezonun ilk maçında, yarın deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Karafırtınalar, ''Sezona ciddi bir deplasman maçıyla başlayacağız. Ancak ligde kimseden çekindiğimiz yok. İlk 6 haftada önemli rakiplerle karşılaşacağız. Bu müsabakalarda en iyi sonuçlarla ayrılıp, lige avantajlı bir konumda başlamak istiyoruz'' dedi.

Karafırtınalar, geçen sezon bireysel oyuncuların bulunduğunu ve futbolcuların takımın skor gücüne önemli bir katkı yaptığını, ancak takım savunmasında sıkıntı yaşadıklarını belirterek, şöyle devam etti:

''Yeni sezonda yine ofansif futbol düşüneceğiz. Yine çok gol atacağız ama takım savunmasına önem veriyoruz. Çalışmalarımızı o yönde yoğunlaştırdık. Yine çok gol atan ama az gol yiyen bir ekip olmak için çalışacağız. Bu süreçte pozitif futboldan taviz vermeyeceğiz. Bu Bucaspor'un ve Sait Karafırtınalar'ın ekolü diyebiliriz. Seyir zevki yüksek bir takım olacağız.''

Ligde yer alan 18 takımdan 3'ünün mutlu sona ulaşacağına işaret eden Karafırtınalar, şunları kaydetti:

''İlk 2'nin içinde yer almak istiyoruz. Bu olmazsa ilk 6'ya kalmak için çalışacağız. PTT 1. Lig'de yeni oyuncu çıkmıyor, bu süreçte doğru tercih yapan takımlar başarıya ulaşıyor. Biz geçen sene bazı isimlerimizi Türk futboluna kazandırmayı başardık. Buradaki en göz alıcı takım biziz. Bu yıl da 10 tane yeni oyuncu tanıtacağız. Lige renk katacağız.''

-Yeni oyuncular-

Transfer döneminde şimdiye kadar eski oyuncuları Mohamed Dahmane'yi kadrosuna katan, ayrıca eski golcüsü Mehmet Batdal'ı Galatasaray'dan kiralayan Bucaspor, geçen sezon kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu Efe Halil Özarslan'ı da bonservisiyle kadrosuna kattı.

Sarı-lacivertli ekip, bu isimlerin dışında Oğuz Sabankay , Okan Alkan , Emre Balak , Onur Türk , Luis Henrique , Abdullah Keseroğlu ve Umut Gündoğan'ı transfer etti.

Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı

Yayıncı: Hüseyin Doğru

Kaynak: AA