Ak Parti'den Manisaspor'a Loca Desteği

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor’a destek olmak amacıyla İl Başkanlığı olarak bir sezonluğuna Loca kiraladı.

Bu satıştan Manisaspor’un kasasına 55 bin TL girecek. AK Parti İl Başkanı Baybatur, başkan yardımcılarıyla birlikte Manisaspor Başkanı Emre Hasgör’ü, 19 Mayıs Stadı’ndaki Kulüp Yönetim Merkezi’nde ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Başkanı Baybatur, amaçlarının ekonomik olarak zor dönemden geçen Manisaspor’a destek vererek katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Manisaspor’un da Akhisar Belediyespor’un da bu şehrin takımı olduğunu dile getiren Baybatur, bu iki takımada destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Aynı desteği Manisasılı herkesten beklediklerini dile getiren Baybatur, “İl Özel İdaresi olarak İl Genel Meclisi Başkanımız Hayrullah Solmaz da destek vereceğini söyledi.

Buradan herkesi destek olmaya davet ediyorum.” dedi.

Manisaspor Başkanı Emre Hasgör de AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur’un Manisaspor’a gerek tesis konusunda gerekse loca ve kombine bilet konusunda her zaman destek verdiğini söyledi.

Hasgör, “AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, her zaman bize destek verdi. Tesis için talebimiz olan yer konusunda da kendisine gittiğimizde gerekli çalışmaları yapacağını söyledi ve yardımcı oldu. İlk defa bir siyasi parti olarak Manisaspor’a destek geldi. Diğer partilerin ve kuruluşlarında aynı desteği vereceğine inanıyoruz. 12-20 kişi arasında konuğun ağırlanacağı bu locamızda Süper Lig’de bulunan Akhisar Belediyespor maçlarını rahatlıkla izleyebileceklerdir. Localardan satın alacak olan diğer siyasi partilerimize aynı jesti yaparız.” diye konuştu.