Ömertepesi Futbol Sahasına 500 Bin Lira Ödenek

TBMM Adalet Komisyon Sözcüsü AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın Ömertepesi Futbol sahasında incelemelerde bulundu.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Ömertepesi Futbol Sahası 500 kişi kapasiteli kapalı tribün ve soyunma odaları yapımı için Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca 500 bin lira ödenek aktarıldığını belirtti.

Milletvekili Tunç, “Bartın Atatürk Stadyumu zemin yenileme ve bakım onarım çalışmaları başladı.

Bu nedenle Bartınspor’un 2012-2013 BAL Ligi müsabakalarını Ömertepesi futbol sahasında oynanacaktır. Ömertepesi futbol sahasının yetersiz olan tribün ve soyunma odalarının yerine yenisi inşa edildi. Ömertepesi BAL ligine hazır hale getirilecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan 500 metre kare 2 katlı, içinde sporcu ve hakem soyunma odaları, idari oda ve 2. katında müsabaka izlemek için VIP salonu bulunan prefabrik soyunma odası binası ile 500 kişilik kapalı tribün projeleri için Spor Genel Müdürlüğü tarafından 500 bin lira ödenek aktarıldı. Önümüzdeki günlerde ihale gerçekleştirilecek. Soyunma odası ve 500 kişilik kapalı tribün yapımına başlanılacak” dedi .

Kaynak: İHA