Medical Park Antalyaspor Üniversite Stadyumunda İlk Antrenmanını Yaptı

Uzun bir zamandan beri Mardan Stadında oynayan Medical Park Antalyaspor, yeni sezonda Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda oynayacak.

Kırmızı-beyazlı takım yeni sahasında ilk antrenmanını yaptı. Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, yeni bir stat ve zeminde pazartesi oynayacakları Kayserispor maçında avantajlarını daha iyi kullanıp maçı almak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden MP Antalyaspor, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda pazartesi oynayacağı zorlu Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Gençlerbirliği maçında ki alınan mağlubiyetin ardından sıkı bir hazırlık çalışmaları sürdürülüyor. Akşam yapılan antrenmanda çalışma, ısınma koşusu, koordinasyon, paslaşma, açma germe ve çift kale maçı yapıldı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan kırmızı-beyazlı takımın teknik patronu Mehmet Özdilek, Gençlerbirliği maçının beklemedikleri bir skor olduğunu ve beklediklerinin üzerinde bir performans aldıklarını belirtti.

Alınan mağlubiyette 3 hatalarının olduğunu aktaran Özdilek, “Bize yakışmayacak şekilde yaptığımız 3 hata var. Onların sonunda da kötü bir skor aldık. Süper Lig’in ilk haftaları sürprizlere açık. O anlamda bizim için başlangıç alanında çok hoş olmadı. Ama elimizdeki oyuncu profili Antalyaspor’u iyi yerlere getirebilecek bir seviyede. Ama ortaya konulan futbol, oynama coşkusunu söylemek gerekirse ilk 80 dakika iyi oynadılar. Tabi yeni bir sistem yeni oyuncuların katılımı mazeret olarak değil, biraz zamana ihtiyacımız var ama bu zaman ne kadar kısa olursa o kadar iyi olur.” şeklinde konuştu.

"YENİ BİR STAD VE ZEMİNDE OYNUYORUZ İYİ BİR MÜCADELE VERECEĞİZ" Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nun oyuncular üzerinde olumlu bir etki yaratması planlanıyor. Spor Toto Süper Ligin ikinci haftası oynanacak olan maçı kendi evlerinde oynayacaklarını dile getiren Kırmızı-beyazlı takımın başarılı teknik adamı Mehmet Özdilek, “İkinci maçı kendi evimizde oynuyoruz. Yeni bir statta oynuyoruz. Yeni bir zeminde oynayacağız kolay değil zor bir rakip var karşımızda. Geçen hafta maç kaybetmiş bir rakibe karşı oynayacağız. Ama avantajımızı kullanmak istiyoruz. Bunun içinde 3-4 gün önce Antalya’ya geldik. Yaklaşık 45 gündür Antalya dışındaydık. Şu anda her şey olumlu gidiyor. Sakat oyuncumuz yok. Pazartesi oynanacak maçta hem iyi futbol hem de iyi bir mücadele vereceğiz. Bizim için her maç ve her puan çok önemli. Geçen hafta yaptığımız hataları yapmama adına ciddi kararlar alacağız.” diye konuştu.

Takıma yeni gelen oyunculardan memnun olduğunu söyleyen Mehmet Özdilek, son 3 seneden sonra bu sene farklı bir sistemde oynayacaklarını ve bunun biraz sancısının yaşanacağını kaydetti.

"TARAFTARIN DESTEĞİ OLURSA HEM BİZ HEM ŞEHİR MUTLU OLUR" Kırmızı-beyazlı takımın deneyimli oyuncusu Ali Tandoğan, yeni stadın şehrin içinde olmasının taraftar desteği açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Mardan Stadı uzak olduğundan dolayı seyircilerin gelmesinde sıkıntı olduğunu hatırlatan Tandoğan şöyle devam etti: “Taraftarı çok iyi anlıyorum. Ama burada da onların desteğini bekliyoruz. Çünkü bu yıl lig çok daha zor. Herkes iyi bir kadro oluşturdu. Oynadığımız ilk maçı kaybettik. Ama önümüzdeki maçı kazanmak zorundayız. Kazanacağımız bu maç moral açısından bize çok iyi gelecektir. Maça iyi hazırlandık. İnşallah hocamızın verdiği taktikleri sahada iyi uygulayıp mutlak skor almak zorundayız. 2 senedir uzak bir yerde oynuyoruz. Taraftarın desteği olursa hem biz hem şehir mutlu olur.”