Kasımpaşa Teknik Direktörü Diyadin: Önemli Bir 3 Puan Aldık

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Kasımpaşa, Kardemir D.Ç Karabükspor’u 2-1 mağlup etmenin sevincini yaşarken, Teknik Direktör Metin Diyadin önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçın ardından açıklamalarda bulunan Metin Diyadin, “Özellikle geçen haftaki Galatasaray maçının atmosferinden sonra bugün aldığımız 3 puan her şeyden önemliydi. İlerleyen haftalarda Kasımpaşa daha iyi olacak bunun için mücadele ediyoruz.” dedi.

Kasımpaşa’lı oyuncu Uche ise, kendileri için önemli olanın 3 puan olduğunu söyleyerek, “3 puan kazanmak en önemli olaydı. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Artık bir sonraki maça bakacağız.” dedi.

Kardemir D. Ç Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe ise son dakikalarda gol yedikleri için çok üzgün olduğunu belirtti.

Skibbe, “Son dakikada yediğimiz golle mağlup olmamız bizi çok üzdü. Bir çok gol pozisyonuna girdik. Zannediyorum bir tane penaltı pozisyonumuz var. Bundan sonra oyun açısından daha iyi hazırlanıp Beşiktaş karşısına o şekilde çıkacağız.” dedi.

Karabükspor’lu Anıl ve Selim Teber de maçtan sonra basın toplantısına katılarak, 2 atılan şut ile mağlup olduklarını, bazen istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ve en azından bu maçta 1 puanı hakettiklerini söylediler.