Fenerbahçe'de, Alex De Souza Gaziantepspor Maçı Kadrosuna Alınmadı

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında yarın Gaziantepspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla tamamladı, ardından tesislerde kampa girdi.

Sarı - lacivertli takımda Alex de Souza Gaziantepspor maçı kadrosuna alınmadı.Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı. TFF Süper Kupa Finali'nde Galatasaray ile oynanan maçta sakatlanarak oyunu terk eden Kaleci Volkan Demirel, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan ile sahada çalışırken, Serdar Kesimal ise içeride çalışmalarını sürdürdü.Sarı - lacivertli takımın yaptığı antrenmanı izlemeye gelen İzmir Futbol Okulu teknik heyet ve futbolcuları ile Tohum Otizim Eğitim Vakfı antrenman bitiminde oyuncularla fotoğraf çektirdiler.Bu çalışmayla Gaziantepspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

ALEX, GAZİANTEPSPOR MAÇINDA DA FORMA GİYEMEYECEK

Bu arada Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de yarın Gaziantepspor ile yapacağı maç öncesi kaptan Alex de Souza'nın kadroya alınmadığı öğrenildi.Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de yarın Gaziantepspor ile yapacağı maç öncesi kaptan Alex de Souza kadroya alınmadı. Maraton.com'un haberine göre Teknik direktör Aykut Kocaman, Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında deplasmanda Spartak Moskova ile yapılan mücadelede yedek bıraktığı Brezilyalı futbolcuya, yarınki lig maçının 18 kişilik kadrosunda yer vermedi.Alex, sosyal medyada taraftarların sorularına verdiği cevaplarda, kararın teknik direktör Kocaman'a ait olduğunu ifade etti.

Brezilyalı futbolcu, Moskova'da yedek kaldığı maçtan sonra yaşanan süreçte sosyal medya üzerinden Kocaman'a mesaj gönderdiği iddiaları üzerine, ''Herkes benim açımdan net olarak şunu bilsin ki; hiçbir şekilde hocamızın verdiği kararlar hakkında yorum yapmam, bu konuda herhangi bir eleştiride bulunmam mümkün değildir. Hocamızın her türlü kararına sonuna kadar saygı duymakla birlikte, bununla ilgili yorum yapma hakkı da bende değildir.'' şeklinde bir açıklama yapmıştı. Alex'in sadece kıskançlık yüzünden oynatılmadığının iddia edildiği sosyal paylaşım sitesindeki açıklaması yalanlanmış ve ardından o beyanatı hesabından kaldırılmıştı.