Timsah, Batalla'nın yıldızlaştığı mücadelede tur kapısını araladı

UEFA Avrupa Ligi Play-Off mücadelesinde sahasında Twente’yi ağırlayan Bursaspor, Arjantinli oyuncusu Batalla’nın yıldızlaştığı maçta rakibini farklı mağlup etmeyi başardı.

Yeşil-beyazlı ekip UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda sahasında Hollanda ekibi Twente’yi ağırladı. Karşılaşmanın özellikle ikinci yarısında üstün bir performans sergileyen Bursaspor, taraftarının muhteşem desteğini de arkasına alarak Hollanda ekibini 3-1 gibi farklı bir skorla geçti. Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla’nın 2 gol 1 asistlik performansla yıldızlaştığı karşılaşmada yeşil beyazlılar, rövanş karşılaşması öncesinde ise büyük avantaj elde etti.

AVRUPA’DA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda Finlandiya ekibi KuPs Kuopio’ya rövanş karşılaşmasında 6 gol birden atan yeşil-beyazlı ekip, play-off turunda ise güçlü rakibi Twente’yi 3-1’lik skorla geçerek adeta gövde gösterisinde bulundu. Bu sezon Avrupa Ligi’nde oynadığı 3 karşılaşmada rakip filelere 9 gol bırakan Timsah, kalesinde ise yalnızca 2 gol gördü.

OZAN VERDİ BATALLA ATTI

Yeşil-beyazlıların gol yollarındaki en büyük silahı olan Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla, performansıyla yine parmak ısırttı. 2 gol 1 asistlik performans ile maça damgasını vuran yıldız oyuncu, teknik patron Ertuğrul Sağlam tarafından oyundan alındığı sırada ayakta alkışlandı. Son dönemlerdeki performansıyla yoğun eleştirilere maruz kalan yıldız oyuncu Ozan İpek ise, 2 asistle tamamladığı karşılaşmada kendisine yapılan eleştirilere de cevap vermiş oldu.

TARAFTAR ŞOV YAPTI

Bursaspor’un Hollanda ekibini farklı geçtiği karşılaşmada, yeşil beyazlı taraftarlarda adeta gövde gösterisi yaptı. 90 dakika boyunca takımlarına desteklerini esirgemeyen Bursasporlu taraftarlar, yaptıkları atkı şovuyla adeta görsel şölen yaşatırken, galibiyette de önemli pay sahibi oldular.

FORSELL İLK KEZ Öte yandan Bursaspor’un son transferi olan Petteri Forsell yeşil-beyazlı formayı ilk kez giydi. 68. dakikada oyuna dahil olan genç oyuncu, oyunda olduğu süre içerisinde pek fazla varlık gösteremedi .

Kaynak: İHA