Galatasaray, Gözünü Beşiktaş Derbisine Çevirdi

Spor Toto Süper Ligi'nin 2. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak Galatasaray sabah antrenmanı ile hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleşen antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenmana Fenerbahçe ile oynanan TFF Süper Kupa maçında hakeme yaptığı hareket sebebiyle 11 maç ceza alan Engin Baytar izinli olduğu için katılmadı. BAROS, CEYHUN, YİĞİT VE ÇAĞLAR AYRI ÇALIŞTI Teknik direktör Fatih Terim'in bu sezon takımda düşünmediği ve ismi Beşiktaş ile konuşulan Milan Baros, Yiğit Gökoğlan, Çağlar Birinci ve Ceyhun Gülselam ise takımdan ayrı pas çalışması yaptı.

Sarı-kırmızılı futbolcuların açma germe hareketleri ve dayanıklılık çalışmasıyla başlayan antrenman,5'e 2 pas-press çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise futbolcular çift kale maç yaptı.

ENGELLİ TARAFTARA SEVGİ SELİ

Bu arada Fatih Terim, antrenmanı izlemeye ailesi ile birlikte gelen engelli Vahit Sonay Yazgan'a büyük ilgi gösterdi. Taraftar ile yakından ilgilenen Fatih Terim, senelerin birikimiyle hazırlanan ve gazete küpürlerinin bulunduğu defterin sayfalarını tek tek imzaladı. Yardımcı antrenörlerden Hasan Şaş'da engelli taraftarın yanına gelerek yakından ilgilendi .

Kaynak: İHA