Fethiye'de Plaj Voleybolu Heyecanı Başlıyor

Plaj Voleybolu Bayanlar ve Erkekler Türkiye Kupası müsabakaları, 24-26 Ağustos 2012 tarihleri arasında Çalış Plajı’nda gerçekleştirilecek.

Yapılacak olan turnuva ile ilgili bilgi veren Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, saha düzenlemesi ve tribün çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Ay, "Orient Otel’in arka kısmında bulunan alanda 2 adet uluslararası ölçülerde plaj voleybolu sahası yapıldı. Zemin için kullanılacak kum, Kumluova Belediyesi tarafından karşılandı. Yapılacak olan bu tesiste ilerleyen dönemlerde plaj hentbolu ve plaj futbolu organizasyonları da yapılacak. İlk defa düzenlenecek olan bu turnuvaya yoğun katılım olması bekleniyor. Türkiye Voleybol Federasyonu, Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği ve Mesegün Organizasyon işbirliğinde Çalış Plajı’nda ilk defa gerçekleştirilecek olan Plaj Voleybolu Bayanlar ve Erkekler Türkiye Kupası Turnuvaları 24-25-26 Ağustos 2012 tarihleri arasında Çalış Plajı’nda yapılacak. Türkiye Kupası etaplarından birini oluşturacak olan Fethiye Plaj Voleybolu Turnuvasına toplam 30 takım katılacak" dedi.

Kaynak: İHA