Bursaspor İkinci Kaptanı İbrahim Öztürk : Gruplara kalmak istiyoruz

Bursaspor ikinci kaptanı İbrahim Öztürk, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında kazandıkları Twente maçı sonrası, ''Biz bu galibiyete inanmıştık. Bu maçı 12. adamımız olan taraftarımız için kazandık. İnşallah ikinci maçı da kazanıp UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmak istiyoruz'' dedi.

Bursasporlu futbolcular 3-1 kazandıkları Twente maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Galibiyeti taraftara armağan ettiklerini ifade eden ikinci kaptan İbrahim Öztürk, ''İkinci maçta da galip gelerek UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmak istiyoruz. Biz birbirimize çok inanmıştık. Burada alacağımız sonucun deplasmanda bize büyük avantaj sağlayacağını biliyorduk. Twente bulduğu ilk pozisyonda golü buldu. Ancak biz iyi bir direnç gösterip galip gelmesini bildik'' ifadesini kullandı.

Maçın 69. dakikasında Sestak'ın yerine oyuna dahil olarak Bursaspor formasıyla ilk resmi maçına çıkan Petteri Forsell ise atmosferden çok etkilendiğini belirterek, şunları kaydetti:

''Takım arkadaşlarımızı kutluyorum. Rövanş maçı için avantaj sağladık. Kendimi yeterince gösteremedim ancak taraftarın oluşturduğu atmosferden çok etkilendim. Twente gibi bir takım karşısında 1-0'dan maçı çevirmek kolay değildi. Biz bunu başardık ve çok mutluyuz.''

1-0 geriye düşen takımını attığı golle ateşleyen Pablo Batalla ise buldukları ilk golün kendisi için de çok önemli olduğunu ifade ederek, ''Maça çok iyi motive olmuştum. Taraftarımız bu gece gerçekten müthiş bir performans sergiledi. Onlara bize verdikleri destekten ötürü tüm yüreğimle teşekkür ediyorum. Bursaspor forması altında çok mutluyum'' diye konuştu.

Muhabir: Metin Aktaş

Yayıncı: Tarkan Demir

Kaynak: AA