Teknik Direktör Hamzaoğlu Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ilk antrenmanlarını yaptıkları Manisa 19 Mayıs Stadı'yla ilgili, ''Buradaki görevli arkadaşlarla birlikte el birliğiyle bu sahayı daha iyi bir hale getirmeye çalışacağız. Manisa 19 Mayıs Stadı en kısa zamanda güzel bir zemine sahip olacak'' dedi.

Bu sezon maçlarını Manisa'da oynayacak olan Akhisar Belediyespor, 19 Mayıs Stadı'nda ilk antrenmanını yaptı.

Antrenmanda gazetecilere açıklama yapan Hamzaoğlu, Süper Lig'e 3 puanla başlamış olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. İlk maçta sonuçtan çok sahada verdikleri mücadeleyi düşündüklerini söyleyen Hamzaoğlu, takımın 90 dakika oyun disiplinine bağlı kalarak oynamasının kendisini memnun ettiğini söyledi.

Hamzaoğlu, ''Eskişehirspor gibi hazır ve güçlü bir kadroya karşı ortaya koyduğumuz mücadele bence iyiydi. Eksiklerimizi de gördük, tabii eksiklerimiz yok değil. Bunları en kısa zamanda tamamlayıp lige en hazır hale gelmeye çalışacağız'' diye konuştu.

Sahalarında Gençlerbirliği ile yapacakları maçla ilgili de Hamzaoğlu, ''Gençlerbirliği de iyi bir oyunla net bir skor aldı, bu hafta bize moralli gelecekler. İyi bir maç olacağını düşünüyorum, çünkü onlar da açık futbol oynamayı seviyorlar. Yine elimizden geleni yapıp iyi bir sonuçla ayrılmaya çalışacağız'' değerlendirmesinde bulunu.

Hamzaoğlu, ilk antrenmanlarına çıktıkları Manisa 19 Mayıs Stadı'yla ilgili ise şöyle konuştu:

''Aradaki mesafeyi, yolu görelim, ilk maçımızdan önce kendi sahamızda soyunma odalarımızı, sahamızı görelim, acemilik gitsin istedik. Sahanın zemininde şu anda pek bir şey görünmüyor gibi ama bizim çimcilerimiz de geldi. Buradaki görevli arkadaşlarla birlikte fikir birliği yapıp el birliğiyle bu sahayı daha iyi bir hale getirmeye çalışacağız. Bence Manisa 19 Mayıs Stadyumu en kısa zamanda da güzel bir zemine sahip olacak.''

Hamzaoğlu, takımda Hakan Ateş'in küçük bir problemi olduğunu, Ahmet Cebe'nin de hafif bir sakatlığının bulunduğunu belirterek, ''Ahmet Cebe belki oynayabilir ama şu an Hakan Ateş'in oynaması zor görünüyor'' dedi.

Taraftarları maça destek olmaya davet eden Hamzaoğlu, Manisaspor'un Bank Asya Ligi'ne düşmesine üzüldüklerini söyleyerek ''Biz de Manisa'nın takımıyız. Manisaspor'un yeri doldurulmaz, o bir gerçek ama en azından Süper Lig'deki Manisa şehrinin yerini doldurmaya gayret edeceğiz. Onları da tribünlerimize bekliyoruz, bizi desteklemelerini istiyoruz. Çünkü biz futbol oynamaktan başka bir düşünceye sahip değiliz. Futbolu seven herkesi tribünlerimize bekliyoruz'' diye konuştu.

Muhabir: Turgay Duyar / Gülcan Kaplan / Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Yayıncı: İbrahim Uyar

Kaynak: AA