Nazilli Belediyespor’da Alarm

Spor Toto 2. Lig Kırımızı Grubun yeni takımlarından Nazilli Belediyespor, hazırlık maçlarında eksik gördüğü mevkiler olan forvet ve orta saha için futbolcu arayışlarını sürdürüyor.

Teknik direktör Mustafa Ceviz, şu ana kadar yapmış oldukları hazırlık maçlarının kendileri açısından oldukça faydalı olduğunu ifade ederek; "Hazırlık maçları ile şuanda çok ciddi olarak orta saha takviyesi yapmamız gerektiğini gördük. Kulüp ve Onursal Başkanlarımız ile görüştük. Onlarda bu takviyenin yerinde olacağını düşünerek onay verdiler. Bunun yanı sıra İbrahim Taylan’ın ayrılmasıyla forvet ihtiyacımız da doğmuştur. Şu anda orta saha ve forvet oyuncusu arıyoruz. Mevcut kadromuza yapacağımız takviyeler ile daha iyi bir Nazilli Belediyespor ortaya koyacağız. İzlediğimiz oyuncular ya yeni takımlarla anlaştılar ya da kulüpleri bizlere vermedi. Bu nedenle bizim tanıdığımız, bize gelmek isteyen arkadaşları arıyoruz” dedi.

SAKATLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR
Yeni transferlere özel antrenman programı uyguladıklarını ifade eden başarılı teknik adam Mustafa Ceviz; “Kadromuzda yer alan fakat maçlara çıkmayan Hüseyin Demir ve Emre Kahraman için sevindirici haberler almamız bizi mutlu etti. Sahamızdaki Denizli Belediyespor maçı öncesi idmanda ayağına aldığı darbe ile sakatlanan Hüseyin Demir’in tedavisi tamamlandı. Artık takımla çalışmalara tekrar başladı.

Onun yanı sıra geçtiğimiz sezon çapraz bağı kopan ve ameliyat olan golcümüz Emre Kahraman’da süresini tamamladı. 2 ay sürecek olan fizik tedavisinin ardından idmanlara çıkmaya başlayacak. Uzun süredir idman yapmadığı için biraz eksiği olacaktır. Bunu da kendisinin sağlık durumuna göre kontrollü olarak kendisine özel bir antrenman programı uygulayarak en kısa sürede takıma adaptasyonunu sağlayacağız. Muhtemelen kendisini ligin ikinci yarısında sahalarda yeniden göreceğiz” diye konuştu.

Öte yandan bayram izni kullanan teknik heyet ve futbolcular salı günü akşam saatlerinde toplanarak idmanlara yeniden start verdiler. Bayram dönüşü Nazilli Belediyespor ekibi, kondisyon yükleme ve ter idmanı yaptı .

Kaynak: İHA