Bursaspor, Taraftarı Şova Hazırlanıyor

Bursaspor taraftarları, takımlarının UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Twente ile yarın akşam yapacağı maç için özel hazırlık yapıyor.

Bu yıl ilk kez KuPS maçında 20 bin kişiyle Atatürk Stadı 'nda takımlarına destek olan yeşil-beyazlılar, Twente maçına 25 bin kişiyle stadı doldurmaya hazırlanıyor. Takımlarını 90 dakika boyunca büyük bir coşku ile desteklemek isteyen taraftarlar, bu maça özel tezahüratlar hazırladı.

Bursaspor bayraklarının yanı sıra Türk Bayrağı da açarak terör olaylarını protesto etmeye hazırlanan Bursaspor sevdalıları, maç süresince de teröre lanet yağdıracak.

“BİR MEŞALE DE SEN YAK”
Taraftarlar, maç öncesinde ise takımlarını stat girişinde meşalelerle karşılayacak. Bursaspor 'un ateşli taraftar grubu Teksas, taraftarlara meşalelerle stat önüne gelmeleri çağrısında bulundu. “Bir meşale de sen yak” başlığı ile yapılan çağrıda, şu ifadelere yer verildi: “UEFA Avrupa Ligi Play Off turunda Hollanda ekibi Twente ile yapacağımız maç öncesinde, takımımıza moral vermek ve şehirlerdeki maç heyecanını artırmak için takım kafilesine meşaleli karşılama yapılacaktır.”