Metin Diyadin: Kaybettik Üzgünüz

Kasımpaşa Teknik Direktörü Metin Diyadin, yeni bir takım olduklarını ve Galatasaray maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Takımının deplasmanda Galatasaray ' a 2 - 1 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam , Gaziantep ' te yaşanan olaylardan dolayı çok üzgün olduğunu ifade etti .

Metin Diyadin , Galatasaray maçı içinse " Yeni bir takımız , kazanabilirdik de , kaybedebilir de , kaybettik , üzgünüz . " diye konuştu .

Basın toplantısına katılan Sancak Kaplan da Gaziantep ' te yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduklarını söyledi .

Sancak , " Yaşanan olaylar çok üzücü Türk halkına geçmiş olsun . Ülke olarak birlik ve beraberlikle ayakta duracağız . Maça gelince yeni bir takımız . Kısa sürede birlikteyiz . Ligin en iyi organize olan takımına karşı oynadık . Onlara karşı da iyi mücadele ettik . Rakipten fazla gol pozisyonlarına girmemize rağmen final paslarını yapamadık . Ölü toplardan goller yedik ve maçı kaybettik . " diye konuştu .

İlhan Eker de Gaziantep ' te yaşanan olaylardan dolayı çok üzgün olduğunu söyledi .

Tecrübeli oyuncu , " Bayram günü bu yaşananlar çok üzüntü vericiydi . Hayatını kaybedenler var . Bu olaylar bir an önce bitsin . Hepimiz bu topraklardan ekmek yiyoruz . Maçta duran toplar oyunun kaderini belirledi . Net pozisyonlara bizler girdik ama değerlendirmedik . Maç berabere bitebilirdi . Duran toplar maçın kaderi oldu . " dedi .