Fenerbahçeli Futbolcu Selçuk Şahin: Rövanş için şanlıyız

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında 2-1 yenildikleri Spartak Moskova karşısında İstanbul'daki rövanş için şanslı olduklarını ifade etti.

Sarı lacivertli futbolcunun maçla ilgili FBTV'ye yaptığı açıklamalar kulübün internet sitesinde yayımlandı.

Alışık olmadıkları bir zeminde oynadıklarını hatırlatan Selçuk, iki basit gol yediklerini belirterek, ''Ancak evimizde oynayacağımız rövanş mücadelesi için şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Alacağımız galibiyetle Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istiyoruz. Saha içine iyi mücadele ettik. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum'' ifadelerini kullandı.

Hem saha hem de topla ilgili sorun yaşadıklarını anlatan Fenerbahçeli futbolcu şunları kaydetti:

''Hem saha hem de top ile ilgili bir sorun vardı. Türkiye'dekiyle farklıydı. Aslında Moskova'ya 2 gün önce geldik alışmak adına. Maçın ilerleyen dakikalarında da bu alışkanlığımızı gösterdik. Tabii normal sahada, yani çim sahada çok daha iyi performans sergileyebilirdik. Bu skoru avantaja çevirmek bizim elimizde. Aslında çok basit goller yedik. Tüm takım yerleşmişken, gol yemek üzücü. Basit bir gol yedik. Onlar da bunu değerlendirdiler. Ama evimizde taraftarımızın da desteğiyle Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için mücadele edeceğiz.''

Sakatlığı nedeniyle takımda yer alamayan, maçı izlemek için bugün Moskova'ya gelen kaleci Volkan Demirel ise yaptığı açıklamada, ''Takımıma destek olmak için buradaydım. Sahadaki arkadaşlarımızın hepsi iyi mücadele etti. Tabii ki gönül isterdi ki sahada olayım ama sakatlık yaşadığım için olmadı. En kısa sürede takımdaki yerimi alacağım. Bizim için şansız bir akşam oldu. Basit iki gol yedik ama bu skoru evimizde avantaja çevireceğiz. Sahamızda oynayacağımız rövanş karşılaşmasında taraftarımızın da desteğiyle Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan taraf olacağımızı düşünüyoruz. Sadece biraz daha zamana ihtiyacımız var'' şeklinde ifadeler kullandı.

Muhabir: Serdal Kalaycı / Buğra Ersavaş

Yayıncı: İbrahim Uyar

Kaynak: AA