Aykut Kocaman: Ucuz Gol Yedik

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe, Spartak Moskova’ya 2-1 yenildi.

Maçın ardından basın açıklamasına katılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Çok ucuz gol yedik.” dedi.

Spartak Moskova - Fenerbahçe maçını değerlendiren teknik direktör Aykut Kocaman, hızlı oynamayı seven ve hataya zorlayan takıma karşı oynadıklarını dile getirdi. Zaman zaman hata yaptıklarını ifade eden deneyimli hoca, “Türk takımların genel sorunu oyunda topa sahip olma süresini artınca daha çok pozisyon veriyoruz. Rakip öne geçti hemen karşılık verdik ve organize olduk. Ama sonuç olarak bu standarda sahip takım için çok ucuz gol oldu.” diye konuştu.

O kadar kalabalığın arasında rakip oyuncuya şut çekme fırsatı verdikleri için 2. golü ‘Çok ucuz gol’ olarak nitelendiren Kocaman, “Sert, hızlı ve en az bizim kadar istekli takıma karşı gösterdiğimiz genel performanstan memnunum.” şeklinde konuştu.

EMENİKE, AYKUT KOCAMAN’IN ELİNİ ÖPTÜ

Fenerbahçe’den, Spartak’a transfer olan Emmanuel Emenike, oyundan çıkarken yedek kulübesine gelerek Aykut Kocaman’ın elini öptü. Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaman, “Emenike, uzun yıllar Türkiye’de oynadı. Onu çok istemiştim ve ciddi rakam ödeyerek almıştık. O da istiyordu ve bu hareket herhalde onun içindi.” yorumunu yaptı.Fenerbahçe ile Spartak Moskova UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçını 29 Ağustosta Kadıköy’de oynayacak.