Fatih Terim'den Gazintep'te Yaşanan Olaylara Büyük Tepki

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gaziantep'te akşam saatlerinde meydana gelen olaylar nedeniyle maçın yorumunu yapmayarak, olaylara büyük tepki gösterdi.

Sarı - kırmızılı takımın kendi sahasında Kasımpaşa ' yı 2 - 1 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam , karşılaşma oynanırken Gaziantep ' te Karşıyaka Polis Merkezi önünde bomba yüklü aracın infilak ettirilmesinden dolayı maçın yorumunu yapmak istemediğini ifade etti .

Tecrübeli teknik adam , " Maçtan sonra duyduğum şeylere bir insanın Türk olup üzülmemesi olamaz . Bu akşam sağdan soldan ortalarla maçı kazandık desek ne olur . Beni bu akşam anlayışla karşılayın . Yaşananlara yazıklar olsun . Bu ülkeye ne oluyor . Üç puanı aldık diye göbek mi atayım . Nereye gidiyoruz . Böyle bir gecede kazandığımız için puan aldığımız için sevinçliyim demeye utanıyorum . Böyle olacaksa spor yapmayalım . Oynamayalım bu nedir ya yazıklar olsun . Bu ülkenin kardeşliğine ne oldu . Dinimiz bunu emretmiyor . Biz sadece gazetelerin arka sayfalarına okumuyoruz . Ama nereye gidiyoruz yazık günah ya ayıptır . Huzur batıyor mu böyle bir ortamda nasıl bir analiz yapayım . Maçtan sonra nasıl analiz yapayım . Kafamıza kaynar sular dokuldu . Bir sürü ölü mü olacak iyi akşamlar . "