'Beni Niye Fener'e Vermediniz?'

Baros, kendisini göndermek isteyen Galatasaraylı yöneticilere isyan etti...

Galatasaray ile Milan Baros arasındaki kriz daha da büyüyecek gibi görünüyor. Geçen sezon yaşadığı sakatlığın ardından toparlanamayan ve Avrupa Şampiyonası'nda da beklentilerin çok gerisinde kalan Çek golcü, Galatasaray'dan ayrılmamakta kararlı. Sarı-kırmızılı takımdan yılda 2.9 milyon euro kazanan Baros'a Beşiktaş yıllık 1.4, Trabzon ise 1.1 milyon euro teklif etti.

ALBAYRAK DEVREYE GİRDİ

Çek oyuncu bu iki ekibin teklifini de 'Galatasaray'da kazandığım paranın yarısına oynamam ' diyerek reddetti. Milan Baros'u ikna etmek için devreye futbolcuların ağabeyi Abdurrahim Albayrak girerken, Albayrak tecrübeli futbolcudan hiç de beklemediği bir yanıt aldı. Baros, iki yıl önce Fenerbahçe'nin kendisini transfer etmek istediğini hatırlattı.

ŞİMDİ Mİ DEĞERSİZ OLDUM?

'İki sezon önce beni Fenerbahçe'ye göndermemek için elinizden ne geliyorsa yaptınız ' diyen yıldız, 'Şimdi mi değersiz oldum. Başka bir takıma gidip iki sezonda bu parayı kazanacağıma PAF takımda oynarım daha iyi ' diyerek çıkıştı. Bu sözler üzerine görüşme biterken, kadroda düşünülmeyen Baros, Galatasaray'ı bir süre daha zorlayacak gibi görünüyor.

Galatasaray'da 5. sezonunu geçiren Milan Baros, ilk sezonunda 20 gol atıp kariyer rekoru kırdıktan Sonra tam anlamıyla yattı. Çek golcü, Son üç sezonda sadece 28 gol atabilirken, Galatasaray'daki geleceğini de tehlikeye sokmuş oldu.