Olimpija Ljubljana-galatasaray Maçının Ardından

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Slovenya’nın NK Olimpija Ljubljana takımıyla hazırlık maçı yaptı.

Karşılaşma 1 - 1 beraberlikle sona erdi . Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray’ın golcü oyuncularından Necati Ateş , ilk defa bu kadar ciddi bir rakiple oynadıklarını belirterek , eksikliklerini Süper Kupa’da oynayacakları Fenerbahçe maçına kadar kapatıp hazır olacaklarını söyledi .

Burak Yılmaz ile ilk defa beraber oynamasını konusunda Necati , “Yavaş yavaş alışacağız birbirimize , bazen ben Burak’la oynayacağım , bazen Elmander bazen de Umut . Hepimiz Türk oyuncular olduğumuz için birbirimizi çok iyi tanıyoruz” dedi .

Maçta ilk 11’de forma şansı bulan orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş ise henüz tam hazır olmadıklarını , kendisinin de maç eksiğini kapatmaya çalıştığını ifade ederek , “Maçta zaman zaman iyi oynadık , zaman zaman bocaladık . Takımda kimin oynayacağı çok önemli değil , takımın başarısı önemli olan” diye konuştu .

Beraberlik golünü atan Emre Çolak da “Rakip çok dişli çıktı . Daha iyi oynayıp , daha erken skoru bulabilirdik ama ilk ciddi hazırlık maçı için iyi oynadığımızı düşünüyorum” derken , gol için ise “Çok iyi oturdu ayağıma , Sercan’a bırak diye bağırdım , iyi ki de bıraktı . Çok güzel bir gol oldu , beraberlik golünü attığım için de çok mutluyum” açıklamasında bulundu .

Kaynak: İHA