Kocaman: Vaslui'yi Eleyeceğimize İnanıyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Romanya'da Vaslui ile oynayacakları rövanş maçında rakiplerini eleyeceklerine inandığını söyledi.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda FC Vaslui ile oynanan karşılaşmanın Sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Kocaman, karşılaşmanın düşündükleri gibi başlamadığını ifade etti.

Kocaman, 'Rakibimiz çok farklı bir kadro ile sahaya çıktı. İlk yarıda topu ileriye götürmek istiyorduk ancak rakip onları kesti. Biz de topu kanatlara götüremeyince etkinlik rakipte kaldı. İlk yarıda istediğimiz görüntüleri sergileyemedik. İkinci yarı istediğimiz gerçekleşti. Oyunu rakibin sahasına yıktık. Etkili oynamaya başladık. Bunda Kuyt'ın merkeze geçmesi ve Mehmet Topuz'un oyunu etkili oldu. İlk yarı çünkü orta sahada zayıf kalmıştık. Basit bir hata ile geriye düştük. Bu durum statta bulunanlar ve bizi üzdü. Bekir'in Son dakikalarda gelen golü sıkıntılı durumu ortadan kaldırdı. İkinci maç için bizi umutlandıran gol oldu. Romanya'ya eleyeceğimizi düşünürek, hisseredek, bilerek gideceğiz. Bundan hiç şüphemiz yok ' dedi.

Aykut Kocaman, ilk yarıda oyuncuların maçı bir an önce koparma düşüncelerinden dolayı fazla etkili olmadıklarını kaydetti.

Bir gazetecinin 'Vaslui maçında alınan Sonuç transfer çalışmalarını nasıl etkiler? ' sorusuna Kocaman, 'Bu maçtan alınan Sonuç transfer çalışmalarını ne olumlu ne olumsuz etkiler. Alınan kötü bir Sonuçla panik halinde transfer yapmak olumlu Sonuç vermeyebilir. Bu Sonuç ne olursa olsun bizim transfer politikamız bellidir. Telaşlanmaya gerek yok. Sonuca göre tranfser yaparsak büyüklüğün ana unsurlarından birisi gitmiş olur ' cevabını verdi. Bir gazetecinin medyada yer alan 'Sow, Ramazanda oruç tuttuğu için formsuz. Bu nedenle ilk onbirde oynamayacak ' şeklinde çıkan haberleri hatırlatması üzerine Aykut Kocaman, 'Bunlar yalan yanlış şeyler. Sow'un oynamamasının oruçla alakası olamaz. Kendisiyle alakalı bir şey oruç tutmak ya da tutmamak. Ne benim ne de kimsenin bir yaptırımda bulunmak haddi değil. Benim ilgilendiğim tek şey var, oyuncunun performansı ve yeterliliği. Sow, beklentilerimizin çok yüksek olduğu oyunculardan bir tanesi ' ifadelerini kullandı.