Bekir İrtegün: Romanya'dan Turu Alıp Geliriz

Fenerbahçeli oyuncu Bekir İrtegün, kendi evlerinde FC Vaslui ile berabere kalmalarına rağmen Romanya'da oynanacak rövanş maçında turu alıp geleceklerini söyledi.

İrtegün, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Fenerbahçe ile FC Vaslui takımları arasında oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmanın bitiminde açıklamalarda bulundu. Genç savunma oyuncusu, maç öncesinde kimsenin bu maçın böyle gideceğini beklemediğini kaydederek, "Hem kampta hem soyunma odasında atmosfer gayet yükseti. İlk yarıda istenilen oyunu sergileyemedik. Böyle olunca da rakibin direnci arttı. İkinci yarıdaki oyunu ilk yarı sergilesek daha farklı olurdu. Dünkü basın toplantısında da söylediğim gibi biz maça 180 dakika olarak bakıyoruz. İlk etap böyle bitti. İkinci etapta Romanya'da inanıyorum ki kalitemizin yanında motivasyon ve hırsımızı ortaya koyarak oradan turu alıp geleceğiz. Bunun başka yolu yok. Maça daha bir hafta var. O zamana kadar eksikliklerimizi gidereceğiz. Çok kısa sürede bize yakışan Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Rumen bir gazetecinin "Tur şansınızı yüzde kaç olarak görüyorsunuz ?" sorusuna ise Bekir, şu cevabı verdi: "Yüzde olarak birşey söyleyemem. Maç günü oyuncuların o anki motivasyonu skoru belirliyor. Bize yakışan yakışan futbolu oynarsak ibre bizden yana olacaktır."