Bekir İrtegün’nün Açıklamaları

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda sahasında Romanya’nın FC Vaslui takımı ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’de savunma oyuncusu Bekir İrtegün, rövanş maçını kazanarak tur atlayacaklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sarı - lacivertli takımın savunma oyuncusu Bekir İrtegün , maçın böyle olacağını beklemediklerini , özellikle ilk yarıda kötü oynadıklarını ifade etti .

Bekir , ilk yarıda istedikleri oyunu oynayamadıklarını belirterek , “İlk yarıda istediğimiz oyunu sergilemeyince rakibin direnci ve kendine olan özgüveni arttı . Hocamız teknik heyetimiz bize rakibi çok iyi analiz etti ama o çizgilerin içinde biz oynuyoruz . İlk yarıda biraz daha istediğimiz gibi oynasaydık skor daha farklı olurdu . İkinci maça isteğimizi , sertliğimiz , arzumuzu koyarak oradan maçı alıp geleceğiz” dedi .

Bekir , maçta yaptıklarını hataları analiz edecekleri kaydederek , şöyle konuştu .

“Maça daha bir hafta var . Çok kısa sürede hataların analizini yapıp kendimizi yukarı çekip , bize yakışan Şampiyonlar Ligi ' ne gitmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu .

Bir basın mensubunun , ' Vaslui ' nin oyunu sizi şaşırttı mı . İkinci maçta galip geleceğinizi söylüyorsunuz . İkinci maçta Vaslui farklı bir taktik uygularsa ne yapacaksınız? ' sorusuna Bekir , “Biz Vaslui ' yi hiç bir zaman küçümsemedik . Bizi şaşırtan ilk yarıdaki performansımız , Vaslui ' nin oyunu değil” diye cevap vererek sözlerini tamamladı .

Kaynak: İHA