Adanaspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor, Kartepe'deki yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Adanaspor'dan yapılan açıklamaya göre, kampın yapıldığı Kartepe'deki çalışma öncesinde futbolcuları sahanın orta alanında toplayan Teknik Direktör Levent Eriş, yapılan hazırlık maçları ve antrenmanlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Eriş, 10 Ağustosta sona erecek olan kampın ardından başlayacak Adana etabı ile ilgili bilgilendirmeler yaptı.

Toplantının ardından taktik çalışmada sürekli oyunu durduran Eriş, uyarılarda bulundu. Eriş'in her uyarısının ardından ikili mücadelelerde futbolcuların hırsı ve isteği gözlendi.

Geçen sezon devre arası takıma katılan gurbetçi oyuncu Ahmet Dereli'nin form grafiğinin her geçen gün yükseldiği belirtildi.

Kampın çok iyi geçtiğini belirten Dereli, ''Şu ana kadar her şey istediğimiz gibi gidiyor. Hocamda hazırlık maçlarında bana güvendi ve oynattı. Bu performansımı şans bulacağım lig maçlarına taşımalıyım. O bölgede çok önemli oyuncular var. Önemli olan takımın başarısı'' ifadelerini kullandı.

Açıklamada ayrıca, Adanaspor'un file bekçilerinin yeni sezondan umutlu olduğu vurgulandı. Açıklamaya göre, çalışmalarını kaleci antrenörü Hakan Baygın nezaretinde sürdüren Tolgahan, Zülküf, Yaşar, Hayrullah ve Aykut formayı kapabilmek içim büyük bir rekabet sergiliyor.

Görüşlerine açıklamada yer verilen Adanaspor Kaleci Antrenörü Hakan Baygın, kampın ilk gününden bu yana tüm kalecilerin gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirterek, ''Tolgahan gibi tecrübeli bir kalecinden diğer arkadaşlarının öğreneceği çok şey var. Aynı şekilde Zülküf geçen sezon bulduğu şansı iyi değerlendirdi. Genç kalecilerimiz Yaşar, Hayrullah ve aramıza yeni katılan Aykut da canla başla çalışıyorlar. Kim kaleye geçerse geçsin taraftarlarımızın içi rahat olsun. Adanaspor kalesi emin ellerde'' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar / Volkan Kaşık

Yayıncı: Süleyman Tıraş

Kaynak: AA