Türkiye benim ikinci evim, Fenerbahçe maçına gideceğim

Spartak Moskova futbol takımı oyuncusu Emmanuel Emenike, Fenerbahçe maçı için Türkiye’ye gideceğini, ve Türkiye’nin kendisinin ikinci evi olduğunu söyledi. Rus basınına konuşan Emenike, Fenerbahçe maçı için ciddi hazırlık yaptıklarını belirtti.

Rus muhabirin, “Fenerbahçe maçıyla ilgili Türkiye 'ye gitmeyeceğiniz yönünde çok sayıda söylentiler var” sorusuna, “Neden? Türkiye benim ikinci evim. Türkiye'yi çok seviyorum ve dolayısıyla maça gideceğim. Şike maçlarıyla ilgili benim hiç bir sorunum olmadı. Eğer bunlar söz konusu olsaydı benim Moskova 'ya gelmeme izin vermezlerdi. Ama görüyorsunuz ben burdayım, dolayısıyla hiç bir sorun yok.” cevabını verdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu için çekilen kuralarda Fenerbahçe, Spartak Moskova ile eşleşmişti. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde play-off turundaki ilk maçlar 21-22 Ağustosta, rövanş mücadeleleri ise 28-29 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Bu turu geçen ekipler, gruplarda mücadele etme hakkı elde edecek. Fenerbahçe ilk maçını Moskova deplasmanında yapacak.