Samet Aybaba: Zamana İhtiyacımız Var

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, gençlerden oluşan bir takım oldukları için biraz zamana ihtiyaçlarının bulunduğunu söyledi.


Takımının deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1 - 1 berabere kaldığı karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Aybaba , oyuna çok iyi başladıklarını belirterek , " İlk 20 dakika oyunun hakimi bizdik . Orta sahada Veli sakatlanınca oyunun dengesi değişti . Sonrasında rakip etkili olmaya başladı .

Belediyespor yıllarca beraber oynayan bir takım olduğu için her türlü varyasyonları yapabiliyor . İkinci yarı da ortada başladı .

Önce onlar iyi oynadı ve 1 - 0 öne geçtiler . Daha sonra son dakikalarda biz etkili oynadık ve beraberliği bulduk . Karşılaşma gel gitlere döndü . " diye konuştu .

Samet Aybaba , gençlerden oluşan bir takım oldukları için eksiklikleri olduğunu ve biraz daha çalışmaları gerektiğini ifade etti .

Bir gazetecinin " Tribünlerde Quaresma tezahüratları vardı . Bazıları buna tepki gösterdi? " demesi üzerine tecrübeli hoca , " Ben saha içindeydim , duymadım . " cevabını verdi .

TRANSFER KONUSU

Samet Aybaba , basın mensuplarının takıma yapılacak forvet transferi konusunda ise şunları kaydetti : " Transfer çok kolay değil . Bir forvet düşünüyoruz . Bu transfer olabilir de olmayabilir de . " GALATASARAY DERBİSİ

Samet Aybaba , gelecek hafta İnönü Stadı ' nda oynanacak Galatasaray derbi maçla ilgili olarak şöyle konuştu : " Bu derbiyi hepimiz önemsiyoruz . İki büyük takım karşı karşıya gelecek . Bugünkü maçta 1 - 0 mağlubiyetten beraberliği yakalamak bizi mutlu etti . Ancak eksikliklerimizi hatalarımızı gidermemiz gerekiyor . Kendi sahamızda Galatasaray maçının havası farkıl olur . Büyük takımlar arasındaki maçlar sürprizlere gebedir . "