Cihan Haspolatlı: Lige Puanla Başlamak Önemliydi

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Cihan Haspolatlı, Beşiktaş karşısında aldıkları bir puanla lige iyi başladıklarını söyledi.


Beşiktaş ile oynanan ve 1 - 1 berabere biten karşılaşmada takımının golünü atan tecrübeli futbolcu ,
" Alınan sonuçtan dolayı soyunma odasında kimse mutlu değildi . Takım olarak iyi yolda olduğumuzu gösteriyor . İlk 20 dakika hariç iyi oynadık . Lige puanla başlamak önemliydi . İyi yoldayız ve daha da iyi olacağız . " diye konuştu .

Basın toplantısına katılan Can Arat ' da , son iki yıldır büyük takımlarla lige başladıklarını hatırlatarak , " Bu durum bazı takımlar için dezavantaj olabilir ama bizim için avantaj oluyor . Biz konsantrasyonu yüksek maçları iyi oynuyoruz . Bugün üç puanı hak ettik . Mağlup olabilirdik ama yenilsek bile alnımızın akıyla yenilirdik . Galibiyeti kaçırdığımızı düşünüyorum . Böyle oynarsak Avrupa Liglerine gitme yolunda avantaj yakalarız . " diye konuştu .

Bir gazetecinin " Quaresma oynasaydı işiniz zor olur muydu? " sorusuna ise Can , " Bu takım Quaresma ' ya karşı da oynar . Her takıma her oyuncuya göre önlem alır . Bence Quaresma ' nın olmaması Beşiktaş için kayıp değil , avantaja çevirebilirler . " diye cevap verdi .