Carlos Carvalhal: Takımın Ortaya Koyduğu Futboldan Memnunum

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, eski takımı Beşiktaş konusunda yorum yapmayacağını ancak takımının ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu söyledi.


Takımın kendi sahasında Beşiktaş ile 1 - 1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Portekizli teknik adam , sözlerine Türkçe herkesin Ramazan Bayramı ' nı kutlayarak başladı .

Genç teknik adam , " Rakip maça çok iyi başladı .

İlk 15 dakika oyunu kontrollerinde tuttular . Top Beşiktaş ' taydı ama hiç gol pozisyonuna giremediler . Daha sonra orta sahamızı 5 metre ileriye çıkararak oyunda istekli olduğumuzu gösterdik ve maçı kazanabileceğimizi düşündük . İkinci yarı golü daha fazla aramaya başladık ve golü bulduk . Golden sonra net pozisyonlara girdik ve maçı bitirme fırsatı elimize gelmişti . Ancak Beşiktaş son 10 dakikada tekrar oyuna geri döndü . Uzun toplarla fauller kazandı ve sonrasında beraberlik golünü kaydetti .

İlk maçta takımımın göstermiş olduğu performanstan memnunum . Böyle oynarsak lige renk katacağımızı düşünüyorum . Sonuçla ilgili iki puan kaybettik , üzgünüz . " diye konuştu .

Bir gazetecinin " Golden sonra sevinmediniz . O anki duygularınız neydi? " sorusuna ise Carvalhal , " Beşiktaş ' a karşı atılan golde öyle bir sevinç gösterisi yapmayacağım . " cevabını verdi .

Başka bir gazetecinin " Eski takımınız Beşiktaş ' ı nasıl buldunuz? " sorusuna ise Portekizli hoca , " Beşiktaş hakkında konuşmayacağım . Takımım ve maç hakkında konuşurum . Ligin ilk maçlarında oyuncularda gerginlik olur . Kendi takımızda bunu hissettik biraz . Şu anda Beşiktaş hakkında konuşmam o takımın başında Samet hoca var ben yokum . " diye cevapladı .

Öte yandan Beşiktaş ' ta kadro dışı bırakılan Quaresma hakkında da Carvalhal , " Konuşmak istemiyorum . Ben İstanbul Büyükşehir Belediyespor ' un hocasıyım . " dedi .